Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O nouă comisie de anchetă: Copilul lovit de Băsescu la un miting electoral susține că de fapt el l-a bătut pe Băsescu

Zoom O nouă comisie de anchetă: Copilul lovit de Băsescu la un miting electoral susține că de fapt el l-a bătut pe Băsescu

Răsturnare de situație în cazul alegerilor fraudate din 2009. După Mircea Geoană, o altă figură emblematică a acelor momente contestă victoria lui Traian Băsescu. E vorba de copilul din Ploiești care apare pe o înregistrare în timp ce primește un pumn în față de la fostul președinte. Copilul rupe acum tăcerea și spune că de fapt el l-a bătut pe Băsescu, doar că serviciile au intrat pe fir și au măsluit toată confruntarea, astfel încât liderul de atunci al dreptei să iasă victorios.

O comisie parlamentară urmează să ancheteze speța, însă rezultatele sunt greu de anticipat. Chiar dacă se va dovedi că Băsescu a mâncat bătaie de la copil, nimeni nu mai poate da timpul înapoi, iar copilul, care acum nici nu mai e copil, rămâne cu buza umflată. Oare cum s-ar fi scris istoria ultimilor ani dacă Băsescu ar fi ieșit învins din confruntarea cu copilul? Cum și-ar fi gestionat copilul victoria? Mai tăia el salariile? Mai ieșea lumea în stradă în ianuarie 2012, pentru a cerea demisia unui copil și a Guvernului pe care l-a numit?

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint