Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O țară pentru toți criminalii

Zoom O țară pentru toți criminalii

Liberalii cer interzicerea eliberării condiționate a violatorilor și criminalilor, iar Marcel Ciolacu se declară de acord. La fel s-a întâmplat în cazul pensiilor speciale care, după cum bine știți, au fost eliminate în urma unui astfel de efort comun al întregii clase politice.

S-au deschis, în sfârșit, păcănelele. Oamenii pot să-și încerce acum norocul. Adică pot să vadă dacă se îmbolnăvesc sau nu mergând să joace.

O ursoaică cu trei pui a intrat într-un magazin din Harghita. A ieșit în spume de acolo. Cică dacă nu ceri în ungurește, nu te servesc cu nimic,oricâți bani ai avea.

Ludovic Orban despre ceva, chiar nu contează despre ce: „Platon avea o vorbă: Mi-e drag Aristotel, dar mai drag mi-e adevărul“. Chiar așa e, scrie și în Damigene Laerțiu.

Președintele Klaus Iohannis, la împlinirea vârstei de 61 de ani, eliminând înțelepciune prin toți porii: „În fața unei boli, ori ești precaut, ori ești prost“. Imparțial, ca un adevărat președinte, domnul Iohannis a ales calea de mijloc.

Marcel Ciolacu acuză Guvernul Orban că măsluieşte datele oficiale despre COVID-19: „Mă aşteptam la această manipulare“. Și zicând asta a pus fața aia de șmecher care nu e chiar atât de prost pe cât își imagineazăcă-l cred alți proști.

La 30 de ani de la Mineriadă, președintele Iohannis a fost cât se poate de clar în privința dosarului cu pricina din instanță: „Este o jignire profundă“. Exact asta spune și Ion Iliescu.

1 comentariu

 1. #1

  Precaut-prost? Nu cred ca se poate.. sau depinde de prostie cu ce mai este amestecata (infatuare, rautate).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Toamnă electorală

  22 septembrie 2020

  Precum o bostană cu genunchii sparți, geaba număr zile: joia muri marți, sîmbăt-am pierdut-o vineri la un tîrg, miercurea îmi pare babă dată-n pîrg ce-a visat că-i cloșcă într-o zi […]

 • Ambiții politice la virusul ucigaș

  22 septembrie 2020

  Duminică, 27 septembrie 2020, agentul electoral COVID va stabili o ordine șchioapă a puterii pe următorii patru ani. E cel mai imparabil caz de democrație nereprezentativă din istoria modernă, neprevăzut […]

 • Școală, școală, vrem postaci!

  22 septembrie 2020

  Și, așa cum ni s-a promis, a început școala. În cele mai sigure, normale și deosebite condiții, asigurate cu înțelepciune și operativitate de către Guvernul României, înțelept condus de către […]

 • Spovedanie

  15 septembrie 2020

  Sunt gol de sentimente ca o biserică, toamna, cînd nunțile toate s-au veștejit și fosta-mi iubită se joacă de-a doamna cu șeful ocolului din Maglavit. E-un schimb valutar între grauri […]

 • Cea mai profitabilă afacere de pe pămînt

  15 septembrie 2020

  Nici să fi înviat Spiru Haret nu s-ar fi discutat atît de mult despre școală. Coronavirusul a trezit-o un pic la realitate. A pălmuit-o, cît să clipească mirată, și a […]