Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O zi banală din viața lui Șerban Nicolae

Zoom O zi banală din viața lui Șerban Nicolae

7,30 – Șerban Nicolae deschide leneș ochii și se ridică din pat cu mișcări de felină obeză și ticăloasă. Mersul lui Șerban Nicolae evocă pașii abjecți ai unui carnivor de savană care a pactizat cu infractorii. Aduce cu unul dintre acei leoparzi agresivi și mincinoși de pe Animal Planet, care și-au pus cariera politică în slubja penalilor din pușcării.

7,45 – Ajunge la baie, dar, stupoare: nu poate să se spele pe dinți pentru că unul dintre prietenii lui pârnăiași a improvizat din periuță o armă albă.

9,05 – N-are nici un chef să meargă la Parlament. Ah, dacă ar putea să se teleporteze direct acolo… Îi e groază să se amestece în trafic, printre oamenii cinstiți. Dacă ia vreo boală de la ei și pierde gustul actelor imorale? Nu se știe niciodată. Tușește naibii unul peste tine și pe urmă te trezești că nu te mai lasă conștiința să-l ajuți pe Iordache să-și treacă legile prin Parlament. Șerban Nicolae are însă vorbele la el. I-ar zice așa conștiinței: ”Păi, bine, băi, conștiințo, cine ești tu să-mi zici mie ce să fac? Vezi că eu am fost aici înaintea ta. Am trăit 49 de ani fără tine, pot să trăiesc și de-acum încolo”.

12,15 – Are o idee, dacă nu mai merge treaba cu Parlamentul. O să înființeze propria companie: un Uber pentru grupul infracțional din PSD. Oamenii ăia chiar au nevoie de șofer, pentru că uneori mai beau câte-un șpriț și nu vor să urce așa la volan, pentru că ar însemna să încalce legea.

14,20 – Pleacă în pauza de masă, dar se rătăcește pe culoarele Casei Poporului și rămâne nemâncat. De foame, mănâncă firimiturile pe care Daea le-a împrăștiat pe jos ca să nu uite drumul până la cantină. Luând calea firimiturilor, Șerban Nicolae ajunge la masă într-un târziu, dar e deja sătul. Își cumpără niște chiftele, ca să nu creadă colegii că-i sărac, și le bagă în buzunar, pentru data viitoare când se rătăcește în drum spre masă.

17,40 – Se plictisește. Caută din priviri un coleg senator cu care să se jignească, dar nu e nimeni în jur. Până la urmă, lui Bădălău i se face milă și se apropie de el ca să-i explice: ”Băi, vezi că puți a chiftele. De-aia nu vrea nimeni să se insulte cu tine”. ”A chiftele pute mama ta”, îi răspunde prompt Șerban Nicolae.

2 comentarii

 1. #1

  Tot incerc sa-mi dau seama ce se intampla cu voi, cu revista Catavencii. Sunteti total absenti din realitate. De foarte multe luni, am impresia, si nu cred deloc ca sunt singur, ca ati pactizat cu PSD-ul cumva, ca ceea ce se intampla de foarte multe luni in tara, in revista voastra nu are niciun ecou. Din cand in cand, ca sa nu bata la ochi, mai scrieti cate ceva despre o jigodie precum Serban Nicolae, dar in rest nimic. Atacuri continue la adresa DNA, luarea in deradere a protestatarilor, minimizarea nenorocirii care paste Romania. Eu sunt un cetatean atat englez cat si roman, care se uita perplex la batutul de campi pe care-l practicati de foarte multa vreme. Va transformati in Antena 3, “DNA si Kovesi sunt de vina, abuzuri peste abuzuri savrasite de cei 2”. Ce se intampla cu voi? Sper sa nu stergeti si mesajul asta. Am mai incercat sa postez, si mi-ati sters postarea.

 2. #2

  * “Iohannis si Kovesi sunt de vina, abuzuri peste abuzuri savarsite cei 2.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Dacă…

  17 iulie 2018

  Dacă în locul mahmurilor șefi de stat care pritocesc soarta lumii s-ar fi întîlnit la Helsinki căpitanii echipelor de fotbal ce-au pompat bucurie, vreme de trei săptămîni, pe străzile globului […]

 • Pușcăria ca poliție politică

  17 iulie 2018

  Un document scos de Băsescu din vechea lui arhivă neagră arată felul în care inculpaților li se anulează șansa unui proces corect. Asta se face “în conformitate cu dispozițiile articolului […]

 • Nea Delirache

  17 iulie 2018

  Au dat-o jos pe Kövesi, pedestrimea pesedistă voia să plece la casele ei, când s-a auzit Liviu Dragnea: Nuuu, mai stați, lupta abia acum începe! Mai repede depistezi așchii de […]

 • Cum a reușit Klaus Iohannis să despartă calul de porumbel

  10 iulie 2018

  După ce s-a jucat o lună de zile de-a Petrarca, domnul Iohannis a scos-o pe Laura din cărți, spulberînd mitul iubirii eterne. Nu i-a fost foarte greu pentru că acolo […]

 • 11 ani cu revocare

  10 iulie 2018

  “…indiferent cît de atacați am fost, indiferent cît de umiliți am fost în fața societății, în fața familiilor noastre, tîrîți în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra…”, zice Kövesi […]