Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

O zi normală din viața lui Kim Jong-un

Zoom O zi normală din viața lui Kim Jong-un

7,00 – Un asistent personal îl întoarce de pe o parte pe alta, ca să nu-i amorțească mâna în somn. Stângaci, asistentul rămâne blocat cu o mâna sub dictator și e nevoit să și-o reteze, ca să nu fie acolo atunci când Kim Jong-un deschide ochii. O taie lent, fără zgomot, cu un fierăstrău pe care-l poartă mereu la el ca să-i curețe președintelui mâncarea dintre dinți. Lasă o baltă de sânge, dar n-are ce face. După câteva ore, Kim Jong-un, trezindu-se, găsește prin pat o mână străină și crede că-i mâna lui, amorțită. Buimac, ordonă să fie executat asistentul personal care trebuia să-l întoarcă pentru a nu-i amorți mâna.

12,00 – Kim Jong-un ia masa de prânz, cum îi zice el celei de-a opta gustări din zi. Pește oceanic marinat în lacrimi de copil crescut în lagăr. Mai mulți activiști occidentali îi atrag atenția că e o cruzime pescuirea peștelui oceanic.

13,30 – Face un nou test nuclear. Lucian Mîndruță e curios dacă el ar fi știut să-l rezolve. Se interesează care-i baremul cu rezolvările pe Internet.

14,15 – Poliția politică îi prinde lui Kim Jong-un un disident care spunea glume cu grași. Președintele îl pune să retracteze totul în mod public și să transforme glumele în bancuri cu slabi, care să fie distribuite în școli ca material de propagandă.

14,20 – Kim Jong-un neagă, totuși, că ar fi gras. E vorba de structura lui osoasă. Un viceamiral care nu acceptă din prima explicația e condamnat la moarte. Kim Jong-un gâfâie în timp ce semnează ordinul.

17,00 – Așa cum stabilise din timp, un general de încredere intră în biroul lui cu o imensă bombă nucleară într-un cărucior. După ce rămâne singur în birou cu bomba, Kim Jong-un îi desface capacul și găsește înăuntrul vițelul fript pe care-l comandase.

18,30 – Le explică unor apropiați: cum să fie gras dacă el n-a mai mâncat nimic de la ora 12? Și nici nu mai mănâncă în seara aia. E clar vorba de structura osoasă.

1 comentariu

  1. #1

    Mai Zisule, stau si ma intreb ce ai gasit amuzant in fraza comentata de tine.Mare-i gradina….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale