Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Of, of, of, e vai de colții tăi, Vlăduț!

Zoom Of, of, of, e vai de colții tăi, Vlăduț!

Într-adevăr, Vlad Voiculescu nu prea comunică. Cât o avea, ce-o avea de comunicat. Pe de altă parte, nu cred că a fost o comunicare mai bună și mai multă și mai în valuri decât o fac toți cei care i se opun: începând cu premierul Cîțu, cu ministrul Cîmpeanu, cu somitatea Neluțu Tătaru, continuând apoi cu Florin Roman, cu doctorul Rafila, cu PSD în întregul său și, dacă-mi este permis, reproșurile ajung până-n privirea mată a lui Dan Barna. Zic de Dan Barna pentru că Dan Barna iese în fiecare zi să ne spună că totul e bine – se amuză când o spune, pare un tip foarte odihnit care nu prea a citit presa în ultima săptămână. I se citește pe obraz o prosperitate antipatică.

Însă, cum spuneam: oameni și șoareci și jurnaliști, și toți i se opun lui Vlad Voiculescu. Nu intrase în birou când PSD i-a cerut prima oară demisia. Același PSD care a zis – cuvânt cu cuvânt – că nu e cazul ca ministrul Bode să-și depună mandatul după ce s-a întâmplat la Onești.

Florin Cîțu mai are puțin și spune că l-a văzut noaptea pe Vlad Voiculescu fugind de la ATI cu trei paturi în spinare și vreo douăzeci de butelii de oxigen la brâu. Ministrul Cîmpeanu îi reproșează testarea inexistentă din școli, Florin Roman că e incompetent, luând partea amicului Neluțu Tătaru, iar PSD îi reproșează că orice.

Jurnaliști, haite întregi, în frunte cu susurătorul neamului, Cristoiu, formează adevărate plutoane de execuție împotriva lui Voiculescu.

Am fi crezut că Gheorghiță, militarul cu suflet de contabil, va fi țapul izbăvitor al coaliției de centru-noaptea. Probabil că Gheorghiță era prea aproape de Iohannis – în sensul că par fabricați de aceeași firmă, frați de gamă și de generație.

Vlad Voiculescu e mult mai potrivit să-i pui în cap valul trei al pandemiei. Mai ales că a cerut-o cumva. Plecase spre București când a întors-o ca la Ploiești pentru a ajunge ministru.

Straniu caz: Vlad Voiculescu nu are nimic de spus despre salarizarea medicilor, iar când s-a umflat scandalul cu neplata personalului care vaccinează, s-a arătat deranjat din lectura horoscopului pe ziua respectivă și ne-a făcut legătura undeva în centrală, pe principiul: „Interior 04, întrebați de doamna Pușa!“. Omul a pasat-o în spinarea unui funcționar incapabil, a scufundat problema în mocirla administrativă.

Cu alte cuvinte, Vlad Voiculescu pare omul perfect pentru funcția de ministru al Sănătății. Oricum, foarte potrivit pentru liberali, cărora li s-a oferit un nesperat prilej de a înmormânta dezastruosul mandat al lui Neluțu și toată aiureala guvernării Orban.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un omagiu tardiv

  15 iunie 2021

  Acum vreo șapte ani, prin mica publicitate a unui ziar, am făcut, la preț de nimic, o achiziție  de zile mari. Am intrat în posesia nu a unui Ferrari de epocă, […]

 • Subiecte la examenul de incapacitate

  15 iunie 2021

  Liceele bune, atîtea cîte au mai rămas, sînt distruse sistematic prin falsificarea examenului de capacitate. Faptele se petrec în gimnaziu, prin complicitatea părinți-copii-profesori și prin dezastruoasa formulă a examenului unic […]

 • Hora păcălicilor

  15 iunie 2021

  Orban și Cîțu bântuie țara în lung și-n lat, străbătând filialele PNL-ului așa cum fantoma comunismului bântuia Europa la începutul Manifest der Kommunistischen Partei. Mai o vizită la un centru […]

 • Cînd treci

  8 iunie 2021

  Sub pașii tăi cad viermii în extaz, se bîlbîie salcîmii și fac spume, rușinea-mi fuge beată din obraz și m-aș dori pămînt mușcat de rîme pe care surîzînd să îl […]

 • Un om periculos

  8 iunie 2021

  A trădat, a mințit, a pus în pericol vieți omenești, a fost complicele unor hoți. Recidivist în toate aceste fapte și arivist politic neobosit, a dat în văzul lumii întregi […]