Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Papa renunță la garda elvețiană pentru a apela la serviciile BGS

Zoom Papa renunță la garda elvețiană pentru a apela la serviciile BGS

Cu mai puțin de o lună înainte să plece de la Vatican Papa Benedict al XVI-lea a anunțat că paza instituției nu va mai fi asigurată de garda elvețiană, ci de cunoscuta companie română BGS. Suveranul Pontif vrea astfel să modernizeze Biserica Catolică, transformând-o într-un loc mai sigur, unde orice spărgător e rupt cu bătaia de doi malaci cu ceafa groasă pe nume Sile și Giani.

”Timpul de intervenție al brigadelor BGS e foarte bun, ceea ce nu pot spune și despre garda elvețiană”, a explicat Papa. ”Din cauza coifurilor metalice și a halebardelor extrem de lungi, băieții din garda elvețiană nu încap în Hummer-uri și trebuie să se deplaseze pe jos sau cu scuterul, lucru care îi întârzie considerabil. Nu de puține ori s-a întâmplat ca hoții să plece cu manuscrise extrem de prețioase din arhivele Vaticanului, doar pentru că membrii gărzii elvețiene erau blocați în trafic, unde mai mulți șoferi puși pe glume i-au oprit ca să facă mișto de coifurile alea ridicole și de pantalonii lor bufanți.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint