Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Patriarhul Daniel a propus canonizarea unui miliardar din Top 300

Zoom Patriarhul Daniel a propus canonizarea unui miliardar din Top 300

Biserica Ortodoxă Română se pregătește să aibă un nou sfânt în calendar, după ce Patriarhul Daniel a propus canonizarea unui prosper om de afaceri din Top 300 care a făcut minuni pe piața de capital. În această perioadă, reprezentanții BOR adună din mai multe bănci elvețiene dovezi care să ateste miracolele făcute de miliardar în timpul vieții. Patriarhul Daniel, care l-a cunoscut personal pe viitorul sfânt, spune că a văzut cu ochii lui o parte dintre aceste minuni și că încă de la primele câștiguri la bursă ale omului de afaceri și-a dat seama că are în față un candidat la canonizare.

”Mă aflam alături de el în pelerinaj pe Wall Street când în calea noastră au ieșit niște localnici cu ochii plini de lacrimi”, a povestit Patriarhul. ”Unul dintre ei i-a spus miliardarului, cu un glas sfâșietor: «Mi-a intrat firma în faliment. Ai putea să-i faci ceva ca să devină din nou profitabilă? Am auzit atâtea despre faptele tale». După care, plin de calm, miliardarul a aruncat o privire asupra rapoartelor contabile, a modificat niște cifre și a plecat mai departe, urmat de un alai de manageri de proiect. Firma și-a revenit și acum produce profit pentru acționari. Ce să zic, am și eu acțiuni de acolo, sunt mai mult decât mulțumit”, și-a încheiat Daniel relatarea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint