Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Pensionar pasionat de tehnologie, convins că internetul trebuie citit în ordine

Zoom Pensionar pasionat de tehnologie, convins că internetul trebuie citit în ordine

Un bătrân din Ploiești care tocmai și-a cumpărat calculator pentru a intra pe internet a mărturisit că vrea să citească internetul de la început, deoarece dacă nu citești primele pagini web nu mai înțelegi ce se întâmplă pe urmă. Pensionarul spune că a deschis la un moment dat internetul la întâmplare, însă, necunoscând personajele, n-a priceput mare lucru.

”Presupun că internetul începe cu o expozițiune în care aflu mai multe lucruri despre locul acțiunii și protagoniști. Înțeleg că e vorba despre niște pisici, dar trebuie să aflu ale cui sunt și de ce vorbesc ele o engleză stricată”, a explicat bătrânul, rugându-ne să nu-i spunem dacă motanii primesc până la urmă cheesburger.

În vârstă de 85 de ani și cu probleme serioase de vedere, pensionarul ploieștean ne-a mărturisit că cel mai mult îi place la internet faptul că are poze. ”De multe ori simt nevoia să iau o pauză de la citit pentru a-mi odihni ochii. Atunci deschid pozele cu peisaje spectaculoase pe care și le forwardează corporatiștii pe mail și mă bucur de priveliștile alea incredibile”, relatează bătrânul.

Ceilalți pensionari nu-i privesc însă cu ochi buni noua pasiune, soția lui certându-l în numeropase rânduri că stă toată ziua cu ochii în monitor, în loc să iasă afară și să le dezumfle mingea de fotbal copiilor din cartier.

1 comentariu

  1. #1

    cand te-ai facut asa rau??

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint