Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Presa loială puterii acuză foamea că îi manipulează în mod grosolan pe manifestanți și îi scoate în stradă

Zoom Presa loială puterii acuză foamea că îi manipulează în mod grosolan pe manifestanți și îi scoate în stradă

Foamea și lipsa oricărei perspective sunt acuzate de către persoane loiale puterii că îi manipulează în mod grosolan pe români, făcându-i să iasă în stradă.

“E evident că oamenii ăștia n-au ieșit în Piața Universității de capul lor”, este de părere un simpatizant al actualului regim care a dorit să-și păstreze anonimatul, deoarece îi e și lui rușine cu declarația pe care o face.„Foamea și disperarea i-au convins de fapt pe oameni să protesteze, manipulându-i fără nicio rușine. E un lucru știut că ele au tot interesul să pice Guvernul. Nu mai spun de prețul gigacaloriei și de costurile tot mai mari pe care le presupune încălzirea apartamentelor pe timp de iarnă. Astea toată ziua le transmit mesaje antiguvernamentale românilor. Păi cum să nu ieși în stradă?”

În tot acest timp, presa loială puterii scrie despre pericolul ca mitingurile pro-Arafat să fie confiscate de forțe obscure, care s-au săturat ca țara să o ducă rău. Iată ce scrie pe blogul personal un ziarist care, în ciuda vremurilor tulburi, încearcă să-și păstreze luciditatea:

“Manifestanții habar n-au de noua lege a sănătății, nici măcar n-au citit-o. Oamenii ăștia acționează în virtutea unor interese meschine, conform cărora ar trebui să le fie mai bine lor și copiilor lor. Dacă le veți studia biografiile și declarațiile fiscale, veți avea surpriza să descoperiți că protestatarii au tot interesul să se fure mai puțin de la bugetul de stat. Și atunci vă întreb eu pe dumneavoastră: Unde mai e obiectivitatea pe care o invocă ei?”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]