Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Protestele de la Londra iau amploare: Gaddafi trimite trupe în sprijinul manifestanților

Protestele de la Londra au intrat într-o nouă fază după ce Gaddafi a anunțat că trimite trupe în sprijinul manifestanților. Liderul libian spune că s-a săturat să stea pe margine și să se uite cum englezii încalcă flagrant dreptul oamenilor de a jefui și incendia magazine.

Gaddafi a spus mai multe despre evenimentele din Marea Britanie în cadrul unei conferințe televizate:

“Am înțeles de la știri că situația din Londra a scăpat de sub control. Asta e bine, înseamnă că se strânge lațul și pentru regimul Elisabeta a II-a. Femeia asta e în fruntea țării de 59 de ani. Păi ce, ea are impresia că e veșnică? Eu conduc Libia de mai puțin timp și mi-a sărit în cap toată lumea.”

Libia va trimite în zilele următoare la Londra 100 de soldați și o fregată, care urmează să patruleze de-a lungul Tamisei.

Gaddafi a vorbit în termeni elogioși despre militarii care urmează să agite spiritele la Londra: “Trupele pe care le trimitem în Marea Britanie sunt elita armatei libiene. Toți sunt foarte bine echipați, cu blugi și adidași noi-nouți. Au la ei automate Kalashnikov de ultimă generație și poartă uniforma tradițională a armatei noastre, celebra bluză de trening Nike făcută de vapor, în Marea Chinei de Sud. Îi asigur pe manifestanți că pot conta pe ei . Am fi trimis chiar mai mulți militari, dar ne era frică să nu-și găsească ceva de lucru la negru și să rămână pe-acolo.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale