Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Publicitate prin măscuță

Zoom Publicitate prin măscuță

Atât a înțeles PRO TV după ani și ani de presă și glamouros până la greață: să trimită un comunicat redacțiilor în care să avertizeze că, dacă vor spune ceva despre cazurile de COVID-19 din PRO TV, ei vor „lua toate măsurile necesare și vom sesiza autoritățile competente în vederea atragerii răspunderii Dvs., cu consecința obligării Dvs. la acoperirea integrală a oricărui prejudiciu“.

De un infinit ridicol acest comunicat scris de membrii unui club de avocați de la grădiniță. Pentru că e doar o formă jenantă de a amenința cu nimic.

E drept, peste o zi, PRO TV a mai dat un comunicat în care anunța că are mai mulți bolnavi de COVID-19. Pare că au vrut să își asigure exclusivitate pe propriii bolnavi. Discuția este însă în altă parte. Spre bani, bineînțeles.

În PROTV, în sufletul lui alcătuit din vedete și fire albe căzute de pe pieptul fostului patron, se dădea o luptă: lupta banilor cu masca.

PROTV trebuia să promoveze resort-ul Novum by the Sea din Olimp, dar în același timp trebuia să arate că vedetele postului respectă distanțarea publicitară.

Complicat, pentru că nu vrea să vadă nimeni imagini de la o petrecere care seamănă cu balul pacienților.

Așa se face că „petrecăreții care nu au mai ținut cont de nici o recomandare“, cum se spune în frumoasele materiale PRO, au fost chiar vedetele postului. E drept, pe bani, pentru promovare, ca să meargă economia. Practic, s-au sacrificat, am putea spune.

Cam așa stau lucrurile: unii o ard în Vama Veche și sunt niște „drogați inconștienți“, alții iau publicitatea în gură în Olimp, la bani mulți, la investitori și promovare, încercuiți de avocați penibili.

Jalnică imaginea acestui post, dar e bine că și-o protejează totuși.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Adica vreti sa spuneti ca ,,indragita vedeta” e proasta? Ca n-a inteles cum sta treaba cu virusul, la fel ca ,,prostimea” care-o priveste pe sticla zi de zi? Adeptii teoriei conspirationiste ar sustine c-a fost pusa sa faca circul asta ieftin tocmai pt. ca ,,prostimea” sa caste gura si sa inghita galusca (pana si esca l-a luat) apoi sa-si indese masca din dotare pe figura chiar si cu riscul (fatucile ar zice sansa) ca sa ,,dobandeasca” disfunctionalitati medicale pe care ,,autoritatile” o sa le raporteze la valurile urmatoare. Da’ noi, mai realisti nu credem nici o varianta incercand sa ne adaptam cat putem razboiului invizibil pe care-l descoperim pas cu pas.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]