Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rakeţi basarabeni, tocmiţi de Guvernul român să deblocheze fondurile europene

Zoom Rakeţi basarabeni, tocmiţi de Guvernul român să deblocheze fondurile europene

Trei rakeţi basarabeni s-au deplasat ieri la Bruxelles cu o cursă de linie a companiei Tarom, pentru a-i convinge prin metode specifice pe oficialii europeni să ne dea banii care ni se cuvin. Rakeţii l-au aşteptat pe Barroso la intrarea în imobilul în care locuieşte şi l-au înghesuit într-un gang din apropiere, unde s-au purtat negocierile.

Iniţial, preşedintele Comisiei nici n-a vrut să au­dă. El a devenit însă mai maleabil în momentul în care rakeţii şi-au luat angajamentul ferm de a nu-i tăia degetul mare de la mâ­na dreaptă. „Domnul Barroso a reiterat importanţa implementării unor reforme noi în domeniul justiţiei, dar s-a mulţumit în cele din urmă cu nemutilarea sa“, povesteşte unul dintre negociatori.

Un alt raket se declară şi el încântat de rezultatul negocierilor şi spune că îi va mai face vizite lui Jose Manuel Durao Barroso, mai ales că acum ştie unde stă şi unde lucrează. „Discuţiile s-au purtat într-un cadru informal. Domnul comisar-şef a fost extrem de receptiv faţă de doleanţele noastre şi pot spune că i-am cucerit definitiv bunăvoinţa atunci când l-am lă­sat în viaţă şi nu i-am crestat cu briceagul pe frun­te expresii obscene din argoul moldovenesc.“

Alte ştiri:

O îndrăgită trupă din Bucureşti a rămas fără băsist. Membrii formaţiei caută urgent un înlocuitor şi îi îndeamnă pe toţi muzicienii interesaţi să îi contacteze. „Tot ce vrem este un băiat talentat, care să cânte bine şi să-l simpatizeze pe domnul preşedinte Traian Băsescu“, au precizat componenţii trupei.

Scandal de proporţii la Palatul Parlamentului. Pes­te 50.000 de simpatizanţi ai USL-ului s-au îmbătat pe Arena Naţională şi, făcându-şi astfel curaj, s-au deplasat la Casa Poporului, unde au intrat peste oficialii PPE, stricîndu-le congresul.

Publicat în Cațavencii, nr 42, 24-30 octombrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint