Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după alegerea lui Emmanuel Macron

Zoom Reacții la cald după alegerea lui Emmanuel Macron

Liviu Dragnea (președinte PSD): “Aceste alegeri dovedesc încă o dată faptul că doamna Clotilde Armand nu era potrivită pentru România. Poftim, nici măcar ai ei n-au votat-o, l-au votat pe băiatul ăla cu nevastă bătrînă.”

Traian Băsescu (președinte PMP): “Ce s-a întîmplat este un act de huliganism laș. Cine este acest individ Macron? N-am auzit în viața mea de el! Dar să bați o femeie, chiar și la alegeri, este complet neelegant și scandalos. Femeile trebuie protejate! Slăvite! Eliberate din închisoare! Nici nu vreau să mă gîndesc ce făceam dacă în locul lui Le Pen era o femeie bună, blondă. Mă duceam direct la nesimțit și îi dădeam una peste bot.”

Klaus Iohannis (președintele României): “Am urmărit cu atenție și îngrijorare alegerile din Franța. Doresc să-l felicit pe viitorul președinte al Franței, domnul Jacques Chirac.”

Gabriela Firea (primar logoped al Bucureștiului): “Domnul Macron a cîștigat pentru că partidul dumnealui a avut un logo bun. Vedeți ce face un logo bun din om? Nici nu contează ce zici, contează să ai un logo frumos și lizibil. Lumea te recunoaște pe stradă și te votează.”

Nicușor Dan (USR): “Îl apreciez pe domnul Macron și mă bucur că a cîștigat alegerile din Franța. Consider însă că locul lui nu e în USR și nu se pune problema primirii sale în partid. Poate doar ca simpatizant. Sau, hai, ca simplu membru, dar să nu aibă voie să candideze la președinția partidului sau să facă ceva pentru a-l scoate din mediocritate.”

Victor Ponta (erdoganist): “De ce să salut alegerea lui Macron? Ce, ea m-a salutat pe mine? Nu, mulțumesc. Noi, românii, prea am învățat să ne ploconim în fața Occidentului. Hai mai bine să nu mai facem asta. E timpul să ne mai umilim și în fața unor dictatori demenți din Est. Ce ziceți de Erdogan? Eu salut și acum succesul referendumului care-i acordă puteri sporite. Jos pălăria, maestre!”

Gică Hagi (rege): “Macron a cîștigat, dar în Franța. Nu știu cum s-ar fi descurcat în Spania sau Italia, țări cu campionate mult mai puternice. Nu mai spun de Anglia, unde sigur s-ar fi lovit de bariera lingvistică și de faptul că numele lui seamănă ridicol de mult cu macaron. Asta e, viața merită trăită, chiar dacă e frumoasă. Capul sus și mergem înainte.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Războiul de independență se amînă

  12 iunie 2018

  Mitingul PSD, înrămat de Antena 3 și RTV, atîrnă acum pe perete, alături de mitingul #rezist, pictat, de-a lungul unui an întreg, de Digi24, Realitatea TV și HotNews. Sînt două […]

 • Dulăul cu colții pe-arginți

  12 iunie 2018

  “Bătrânii și moldovenii ne vor distruge viitorul!”, spuneau, fără fereală, antipatizanți de toate vârstele ai PSD-ului, înainte de parlamentarele din 2016. Prin urmare, pe locul 1 al listei pentru Senat […]

 • În satul lui Lae Chiorul

  5 iunie 2018

  Intră uliul pe fereastră după pui de ceas cu cuc, unde-i dusă țara noastră ce-a fugit din balamuc? Arz-o focul să o arză, pustiită de feciori, că părem un neam […]

 • Cu Curtea-n două luntri

  5 iunie 2018

  Frauda, minciuna și ipocrizia sînt fiicele cu handicap ale democrației, copiii ei problemă, născuți pe ascuns din relația vinovată cu natura umană. În democrație se fură și se minte, se […]

 • Bale carnavalului!

  5 iunie 2018

  Fanii îi cer lui Klaus Iohannis să ia PSD în brațe și să se arunce cu el din vârful istoriei. ”Ori la bal, ori la spital”, îi ordonă Andreea Pora, […]