Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Reacții la cald după uciderea generalului Soleimani

Zoom Reacții la cald după uciderea generalului Soleimani

Donald Trump: “Trebuie să recunosc, mi-ar părea rău să înceapă al treilea război mondial chiar acum. Vă dați seama ce rușine aș trăi? Să provoc abia al treilea război mondial, eu, care vreau mereu să fiu primul!

Pentru mine, locul trei nici nu există. Știi ce? Dacă izbucnește al treilea război mondial, eu nici nu mă bag. Îi las pe proști să se lupte pentru mine. Păi, dacă-i dau o șapcă președintelui României, e așa de fericit, că e gata să se bată cu șase mîini.”

Cristian Tudor Popescu: “E clar că nu avem nici o șansă în al treilea război mondial, dar eu cred că nici măcar nu ne calificăm. Sîntem rușinea lumii civilizate, vă spun eu. O să urmărim războiul mondial la televizor, așa cum am făcut cu atîtea campionale mondiale și europene. Vă dați seama că se califică Iranul, care e la prima participare, și nu ne calificăm noi, care eram o prezență constantă, nelipsind practic de la nici un război mondial pînă acum?

Oricum, dacă începe războiul, eu nu-mi fac griji. Am cu ce să mă apăr, de cînd am vrut să-mi cumpăr echipament nou de tenis și-am comandat rachetele, din greșeală, de la o fabrică de armament.”

Klaus Iohannis: “Mulți sînt îngrijorați din cauză că ar putea să înceapă războiul, dar mie nu-mi pasă. Îmi trăiesc propriile mele bucurii. Azi tocmai mi-a adus curierul o șapcă de la Donald Trump. Nu vă puteți imagina ce fericit am fost, toată ziua am stat cu ea pe cap, chiar și la duș. Omul ăsta chiar e bun la suflet. Aș face orice pentru el. Oricum îi sînt super-dator pentru că mi-a vîndut la un preț de nimic petarde din arsenalul armatei americane.”

Ludovic Orban: “Of, ce soartă crudă am! Abia îmi găsisem și eu de lucru și, pac! – începe războiul și trebuie să-mi iau job-ul în serios. Păi, nu e nici o șmecherie să fii prim-ministru pe timp de război. Cred că mă-nscriu în fanfara militară, sper să primească și mandolină.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale