Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Românul care a salvat o femeie la Londra vrea să participe la “Britanicii au talent”

Zoom Românul care a salvat o femeie la Londra vrea să participe la “Britanicii au talent”

Adrian Manu, românul care i-a salvat viața unei femei în timpul violențelor de la Londra, și-a descoperit o nouă înclinație. El vrea să participe la concursul “Britanicii au talent”, pe post de supererou. Adrian și-a închiriat deja un costum de Spiderman și speră să-l impresioneze pe Simon Cowell cu talentul lui ieșit din comun de a prinde femei care se aruncă de la etaj. 

“Nu am mai salvat vieți până acum, dar văd că mă pricep foarte bine. Adică, mi-a ieșit zilele astea fără să exersez deloc. De ce să nu câștig și niște bani? În plus, mai e ceva. Vreau ca englezii să afle că românii s-au născut talentați și că un simplu muncitor în construcții e mai talentat decât ei toți la un loc.”

Înainte să se oprească asupra lui Spiderman, Adrian a probat mai multe costume. Prima lui opțiune a fost Batman însă și-a dat seama că nu vrea să poarte un costum de culoare, ca să nu fie considerat țigan. Superman nu i-a convenit din cauza chiloților, care trebuiau purtați pe dinafară. “Ce se-ntâmplă? Eu nu mă schimb de chiloți chiar în fiecare zi și nu vreau ca lumea să vadă asta”, a explicat el.  

La “Britanicii au talent”, Adrian Manu urmează să concureze împotriva românului care execută dansuri inspirate de Matrix.” Sincer să fiu, nu-mi fac probleme”, ne-a declarat Adrian. „Eu sunt adevăratul supererou de la Londra. Spiderman îl bate pe Matrix cu o mână legată la spate.” 

4 comentarii

 1. #1

  Frate, cat de high sunteti? Cine e nebun sa ii fie “victima” astuia la preselectie ?

 2. #2

  Bravo lui ca a salvat acea persoana,dar trebuia sa ii lase pe altii sa il aprecieze!

 3. #3

  deci, te rog, nu!. Ramai la demnitate.daca stii ce este aia .

 4. #4

  omg! nu-l lasati sa vorbeasca!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale