Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rondelul rozelor ce nu mor, dar miros așa

Zoom Rondelul rozelor ce nu mor, dar miros așa

Începem grupajul cu cea mai diversă și internațională știre cu putință: un călugăr român a bătut măr un călugăr bielorus după ce s-au îmbătat împreună într-o mănăstire sîrbească din Grecia. Doamne, miruiește!

După ce a picat de 12 ori examenul pentru permis, un imigrant ghanez din Belgia a apelat la o „sosie“, imigrant din Congo, să susțină proba în locul său. Din fericire pentru belgieni în general, examinatorii au sesizat imediat diferența. Poate că era vorba de ochii diferiți, poate de nas, poate că unul era negru și celălalt alb… în orice caz, cei doi înșelători au fost trimiși în fața instanței, unde n-au decît să reclame că examinatorii au greșit cînd n-au fost rasiști și n-au considerat că toți imigranții ilegali africani sînt la fel.

Cercetătorii avertizează: floarea cu miros de cadavru ar putea să dispară din cauza defrișărilor. Mda, încă un studiu mizerabil plătit de mafia lemnului: „Spune-mi că defrișările sînt bune fără să spui că defrișările sînt bune“.

Nici măcar întreaga populație a Chinei – 1,4 miliarde de inși – n-ar putea umple toate locuințele care zac goale în prezent și promit prăbușirea glorioasă a sectorului imobiliar, spun estimările. Evident, ăsta e un mod defetist și dialectic greșit de a vedea lucrurile: problema Chinei nu e că s-a construit stahanovist și fără cap, ci că există prea puțini cetățeni. Prin urmare, nu va mirați dacă Guvernul pornește un program de propaganda, „Țării cît mai mulți chinezi!“, iar nea Jinping apare pe postere motivaționale îndemnînd à la Lenin: „Copulați, copulați, copulați!“.

Un practicant de wingsuit a fost decapitat de aripa avionului din care tocmai sărise. Uite, vedeți de ce sînt necesare nenumărate ore de antrenament? Situațiile neașteptate pot apărea oricînd și, dacă îți pierzi capul, nu mai știi să reacționezi corect și poți să ajungi și în pericol de moarte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint