Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Scandal în spionaj: NSA-ul l-a ascultat pe Florin Salam, cumpărându-i toate albumele

Zoom Scandal în spionaj: NSA-ul l-a ascultat pe Florin Salam, cumpărându-i toate albumele

Edward Snowden revine cu dezvăluiri care-i oripilează pe americani. Potrivit fostului angajat al CIA, Agenția Națională pentru Securitate (NSA) l-a ascultat în ultimii șase ani pe Florin Salam, mergând la toate concertele sale și cumpărându-i toate albumele. Dezvăluirea ar putea crea noi tensiuni între Washington și Berlin, știut fiind că Angela Merkel detestă manelele și nu-i poate înțelege pe oamenii care preferă acest gen muzical. Cancelarul german ar fi declarat în repetate rânduri că nu poate exista încredere la nivel internațional între guverne care ascultă manele, chiar și la chefuri, după ce toată lumea s-a făcut praștie.

Pe de altă parte, Florin Salam a avut o reacție echilibrată, mărturisind că dezvăluirile lui Snowden nu-l deranjează deloc. Vestitul cântăreț român a spus că toate serviciile secrete ascultă manele, dar nu recunosc, deoarece în lumea spionajului dă bine să asculți numai lideri Al-Qaeda și nebuni care vor să se răzbune pe societate aruncând clădiri în aer. ”Nu zic că nu-i bine să asculți teroriști musulmani”, a precizat Salam. ”Și eu mai ascult din când în când câte un mujahedin fanatic, dar numai când am starea necesară.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint