Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Serghei Niculescu-Mizil, consultat de medici pentru un tatuaj care i-a apărut inexplicabil pe antebraț

Zoom Serghei Niculescu-Mizil, consultat de medici pentru un tatuaj care i-a apărut inexplicabil pe antebraț

Serghei Niculescu-Mizil le-a mărturisit unor apropiați că e tot mai îngrijorat de tatuajele care i-au apărut recent pe corp și că nu-și dă seama ce le-ar fi putut cauza. El a mers în cele din urmă și la un cabinet medical, pentru a-l întreba pe dermatolog ce boală are ca simptom apariția pe antebraț a unei inimi stilizate în interiorul căreia scrie Gina.

Din fericire pentru Serghei, tatuajul este însă unul benign. Nu același lucru se poate spune și despre capul de leu care i-a apărut în urmă cu câțiva ani în zona umărului, alături de inscripția LEUL-PUTERE ȘI RESCPECT. După ce a cercetat cu atenție modelul încrustat în piele, medicul i-a spus lui Serghei Niculescu-Mizil că astfel de tatuaje anunță de obicei un mare cocalar. ”Îi recomand o operație pentru îndepărtarea tatuajului”, a declarat dermatologul. ”În astfel de cazuri, e singura soluție. Cât despre ce a cauzat tatuajul, tind să-l pun pe seama vieții dezordonate pe care Serghei a dus-o în tinerețe alături de Nicu Ceaușescu și de Mădălin Voicu. Pe vremea aia o ținea numai într-o beție și nu mai știa de el cu zilele. Iar semnele pe care le-a lăsat acea tinerețe zbuciumată încep să se vadă acum, când s-a apucat și el, în sfârșit, să-și epileze părul de pe spate și de pe umeri.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint