Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sssuntem în Ssschengen!

Zoom Sssuntem în Ssschengen!

Singura intrare în Schengen care conta pentru PSD-PNL era aia politică. Intrarea pe apă, prin aer, pe sub pământ, pe zloată, prin foc… nu, nu înseamnă decât că s-au făcut de rahat încă o dată.

PSD-PNL își consolidează poziția de mici lingăi, de yesmani, de copii politici care nu vor și nu pot să deranjeze pe nimeni, conștienți de inferioritatea lor.

L-am auzit pe Predoiu vorbind despre Schengen, încercând o disperată sâsâială de-a găsi merite, de-a se autopremia: „Fără îndoială, suntem stat membru Schengen în virtutea și în temeiul acestei decizii a Consiliului. (…) și cred că acesta este principalul avantaj, faptul că am dobândit statutul de stat membru Schengen, membru al clubului, dacă vreți, ceea ce face mai ușoară munca în continuare pentru punctul rămas în discuție, ceea ce profilează mai bine România în rândul statelor membre ale Uniunii Europene, ceea ce consolidează influența noastră la nivelul consiliilor în care lucrăm, fiecare pe zona lui de competență“.

Asta conta, să băgăm capul. Nu contează că stăm cu el prins în ușă, că avem culoarea vânătă, că ne-au ieșit ochii din cap. Contează că suntem acolo, că putem urla de durere cu capul înăuntru.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Care va -sa -zica….traficantii isi cumpara avioane si vaporase? Fraierii stau la coada, la vama terestra?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint