Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Știrile zilei, comentate de Gigi Becali

Zoom Știrile zilei, comentate de Gigi Becali

Coreea de Nord a instituit legea marțială, iar liderul de la Phenian le-a cerut militarilor să fie pregătiți pentru război în orice moment.

„Ce lider, păi ăla are față de lider? Nu l-ați văzut cum arată, cu fața aia de copil care a mâncat toată viața jumări? Nici măcar nu știe să-și facă o cărare pe mijloc ca lumea. Am văzut că vine în fiecare zi la palatul lui din Phenian îmbrăcat cu aceleași pijamale gri. Păi, bă, tată, ia de-aici o sută de euro și cumpără-ți o pereche de pijamale noi, că râde lumea de tine în Consiliul de Securitate al ONU! Nu de alta, dar nu impui respect. Cine să te-asculte pe tine? Păi o să te compari tu vreodată cu Becali? Eu în fiecare zi le spun războinicilor mei să fie pregătiți pentru luptă. Tănase, Nikolic, Rusescu! Cu ei, nu mi-e frică nici Ajax, nici de CFR Cluj, nici de nimeni.”

O femeie de 58 de ani din Japonia a fost arestată din cauză că locuia pe ascuns în apartamentul unui bărbat, fără ca acesta să știe.

”Eu, dacă aș avea în familia mea o asemenea femeie, aș exila-o. Asta e curvăsărie. Cum adică să stai în apartamentul unui bărbat fără forme legale? Plus că e și japoneză. Mie nu-mi plac japonezii, pentru că nu sunt români adevărați și nu simt la fel ca Becali atunci când ascultă imnul național. Eu, când am fost la nunta lui Dică și am auzit ”Doamne, ocrotește-i pe aromâni”, am plâns de emoție, pentru că așa e Becali, trăiește altfel lucrurile.”

O româncă din Marea Britanie a scris pe blogul ei personal că s-a săturat de discriminarea cu care se confruntă zilnic.

”Adevărul e că și eu am fost umilit în Anglia, la Middlesbourough, când ne-au eliminat din Cupa UEFA. Dar Becali e puternic și se ridică singur de jos. Așa trebuie să fie toți românii care au sânge de machedon. Din păcate, aici e vorba de o femeie, iar femeile sunt slabe, pentru că Dumnezeu a făcut bărbatul bărbat și femeia curvă. Dacă mi-ar cere un sfat, i-aș zice studentei din România să se întoarcă în țara ei, să-și găsească un soț  și să se astâmpere. Ce-i trebuie ei Anglia? Ce, e bărbat, ca să plece la studii? Prefer să mă opresc aici, că mă enervez și mai tare și pe urmă cine știe ce mai spun. Iar se supără Meme Stoica pe mine.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint