Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Teroriști Al Qaeda, anihilați pe Otopeni de un taximetrist pirat și de complicele lui criminal

Zoom Teroriști Al Qaeda, anihilați pe Otopeni de un taximetrist pirat și de complicele lui criminal

Doi teroriști Al Qaeda care puneau la cale un atentat sinucigaș de proporții pe aeroportul Henri Coandă au fost găsiți morți într-o pădure din apropiere de DN1. Se pare că teroriștii străini, vrând să ajungă la Otopeni, au apelat la un taximetrist pirat care nu doar că le-a cerut 3,5 lei pe kilometru și i-a ocolit prin tot orașul, dar le-a și furat aparatura electronică pe care o aveau asupra lor.

”Din bagajele tinerilor teroriști lipsesc două laptopuri, un iPad și dispozitivul explozibil artizanal pe care voiau să-l detoneze”, a declarat un reprezentant al poliției din Otopeni. ”E incredibil că cetățenii străini nu mai pot călători în siguranță din cauza unor derbedei care le fură oamenilor toate obiectele de valoare. Din păcate însă, aici avem de-a face cu un caz mult mai tragic. Doi tineri teroriști, care aveau toată viața înainte și care veniseră în țara noastră doar ca să-și facă datoria au fost uciși cu brutalitate.”

Nu se știe încă de ce tinerii pakistanezi s-au deplasat singuri la aeroport, în loc să fie însoțiți de niște localnici care cunoașteau mai bine locurile și care i-ar fi pus probabil la o cursă a autobuzului expres 783. Mai mulți oficiali Al Qaeda s-au deplasat la București pentru a lămuri lucrurile și a cere o condamnare severă pentru criminali, însă nimeni nu-i mai poate readuce la viață pe cei doi teroriști, pentru a comite atentatele sinucigașe.

1 comentariu

  1. #1

    Se pare ca ultimele cuvinte pe care le-a rostit unul dintre teroristi, intr-o romana impecabila, au fost:
    „Ba, sa-mi bag, in tara asta nu poti sa faci nimic ca lumea!”.
    In Buzunarul acestuia a fost descoperit un alt Dispozitiv exploziv, unul de rezerva, pe care il furase de la colegul sau in scopul meschin de al vinde bucata cu bucata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint