Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 5 declarații despre Guvernul Grindeanu

Zoom Top 5 declarații despre Guvernul Grindeanu

Liviu Dragnea despre Răzvan Cuc (Ministerul Transporturilor): „Prin votul lor, românii ne-au cerut autostrăzi și siguranță în trafic. Eu cred că domnul Cuc este soluția perfectă.”

Călin Popescu Tăriceanu despre Teodor Meleșcanu (Ministerul de Externe): „L-am ales pe domnul Meleșcanu pentru că a demonstrat timp de 75 de ani că este un tânăr de viitor.”

Traian Băsescu despre Carmen Dan (Ministerul de Interne): „Să știți că nu e nimic greșit să pui o fostă secretară șef la Interne. Când eram pe vapor am văzut foarte multe filme în care secretara și polițista erau jucate de aceeași persoană. Totul e să ai un tip mustăcios care aduce pizza.”

Un grup de antreprenori mici și medii despre Alexandru Petrescu (Ministerul Economiei): „Avem toată încrederea! Am înțeles că domnia-sa a fost director la Poștă, deci știe ce să facă cu economia României.”

Un grup de activiști hipsteri: „Este un guvern echilibrat: avem și tineri, avem și persoane în vârstă, avem și femei…Mai lipseau niște handicapați și ar fi fost un guvern perfect politically correct. Adică stai, că n-au luat deocamdată nici o măsură. Mai sînt speranțe.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint