Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Top 5 persoane cu care Crin Antonescu nu s-a aliat încă

Zoom Top 5 persoane cu care Crin Antonescu nu s-a aliat încă

1.Eleva bătăușă din Brăila. Deși vulcanică și rea de gură, eleva bătăușă e o fată sinceră, din popor, care spune lucrurilor pe nume. E foarte utilă în confruntările electorale directe cu Elena Udrea, pe care e în stare să o tragă de păr dacă află că s-a dat la gagică-su.

2. Traian Băsescu. Deși pare o idee riscantă, o alianță cu Traian Băsescu e foarte utilă pentru erodarea încrederii electoratului în Traian Băsescu. Președintele poate pierde enorm ca imagine dacă intră în aceeași coaliție cu personaje nefrecventabile ca Dan Voiculescu și Gigi Becali.

3.Țăranul cu Maserati. Crin are un respect deosebit pentru acest personaj care, trăind de-atâta timp la Londra, vorbește o engleză corectă. În plus, pentru că trage de fiare zilnic, țăranul cu Maserati este ditamai animalul politic.

4.România. Antonescu a fost extrem de tentat să-și ia ca aliat poporul român, dar, fiind profesor de istorie, știe prea bine că acesta obișnuiește să schimbe taberele.  

5.Viorel Lis. Fiind un tip trecut prin viață, chiar și prin viața de apoi, Lis amintește de o epocă de mult apusă, în care România nu era condusă nici de comuniști, nici de urmașii acestora: anii 1870. Lis i-a cunoscut îndeaproape pe Brăteni, iar Take Ionescu, copil fiind, îi spunea sărumâna.  Nu e exclus ca liberalii să încheie o înțelegere de ordin formol cu Viorel Lis, căruia i-ar putea face cavou un post de parlamentar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint