Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Traian Băsescu a dispus interceptarea lui Traian Băsescu, pentru a afla ce vorbește atunci când e beat

Zoom Traian Băsescu a dispus interceptarea lui Traian Băsescu, pentru a afla ce vorbește atunci când e beat

Știrile zilei, pe scurt:

Stenogramele din dosarul Blejnar aduc informații noi cu privire la identitatea misteriosului Zeus. Potrivit unei discuții dintre fostul șef al Fiscului și Dorin Cocoș, Zeus este de fapt o veche zeitate grecească, în numele căreia s-au ridicat zeci de temple de-a lungul coastelor Mării Egee și pe muntele Olimp.

Mutu a fost confundat timp de un meci întreg de către comentatorii francezi, după ce un coechipier glumeț i-a acoperit numărul de pe spate cu o foaie pe care scria Grasu’ Contrabasu’.

Acuzații extrem de grave la adresa președintelui. Traian Băsescu a dispus interceptarea telefonică a lui Traian Băsescu pentru a afla ce vorbește atunci când e beat.

2 comentarii

  1. #1

    Am auzit pe mulți isteți vorbind despre starea permanent euforică a președintelui TB. Deși urmăresc oarecum consecvent aparițiile sale la televizor (și nu numai ale sale) n-am observat niciodată să fie ezitant ori incoerent. l-am văzut în schimb pe președintele Franței realmente euforic și am citit apoi că presa franceză a omis să scriedespre așa ceva pentru a nu dezonora Franța.

  2. #2

    Un Medic Sef din Jud. Constanta a fst vazut dind cu Teul pe Holurile Dispensarului, in timp ce Tanti Leana, Femeia de Serviciu, lua Spaga pentru un Chiuretaj facut la repezeala intre un Remeneu si o Interventie Stomatologica.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint