Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Udrea a dat, Poteraș a luat, lucrări de campanie se vor fi antamat

Un comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului a anunțat că doamna Elena Udrea și Cristian Poteraș, primarul Sectorului 6, au semnat ieri, 1 septembrie, două contracte ce urmează să fie finanțate prin POR (Programul Operațional Regional) ce vor aduce un nou suflu și aer occidental în cartierul Drumul Taberei.

În primul rînd e vorba de Modernizarea arhitecturală și peisajistică a Parcului Drumul Taberei, proiect ce va păpa peste 75 milioane RON, din care aproape 60 sînt fonduri europene și Achiziționarea și instalarea sitemului de supraveghere video pentru creșterea siguranței și prevenirea criminalității în Parcul Drumul Taberei, proiect ce va costa 1,8 milioane RON din care 1,2 urmează să fie alocați din finanțarea europeană. Un lucru foarte frumos ce-i va da, în sfîrșit, ocazia primarului Poteraș să amenejeze terenuri de la el din sector și pentru cetățeni, că destul a amenașmenuit terenuri pentru prieteni, după cum zic și rechizitoriile din dosarele în care DNA-ul l-a cercetat și chiar trimis în judecată în urmă cu cîteva luni. În plus, putem face pariu chiar de pe acum că amenajarea parcului va fi finalizată cel tîrziu înainte de campanie. Totuși, se impun, parcă, niște întrebări:

 

1. Credeți că Poteraș știe deja cine va executa lucrările, înainte să organizeze vreo licitație?

2. Oare, în cazul lucrărilor de acest tip, în care fondurile primăriei se împletesc cu cele europene, nivelul de 10% șpagă se aplică sumei totale, sau procentul e diferențiat în funcție de proveniența fondurilor?

3. Se va respecta oare, și în cazul acesta, sistemul românesc prin care mai întîi se va amenaja parcul, se vor asfalta aleile, se vor monta băncile și pubelele de gunoi, după care se va trece la proiectul 2, cel cu instalarea camerelor de filmat, și se vor săpa șanțuri în noile alei pentru amplasarea în subteran a celor 2.290 de metri de firbă optică prevăzuți în proiect?

1 comentariu

 1. #1

  mai intai vor face vreo doua terase si un chiosc. Acum ma duc spre reg.com. cu dosarul sa inregistrez firma care va administra parcul,pe numele varului,ginerelui,vecinului primarului. Mi-a zis ca primesc un chiosc la 15%reducere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]