Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un alchimist din Vaslui susține că stăpânește secretul transformării pufoaicei în țuică

Zoom Un alchimist din Vaslui susține că stăpânește secretul transformării pufoaicei în țuică

►Un alchimist din Vaslui susține că deține secretul transmutației pufoaicei în țuică. Se pare că el este singurul din județ care stăpânește atât piatra filosofală care îi permite să facă acest lucru, cât și un cazan de țuică.

►O prostituată și-a vândul corpul diavolului. Ea s-a arătat dispusă și să-și închirieze sufletul cu ora, însă diavolul n-a fost încântat de idee, explicând că pentru el prostituata reprezintă doar o bucată de carne.

►Demisia unui jurnalist de la Evenimentul Zilei a fost trecută cu vederea de șefii lui din cauză că avea un titlu banal, care nu i-a convins să dea click. Redactorul a scăpat însă ușor. Dacă superiorii lui citeau demisia, risca să primească și o amendă pentru ce scrisese acolo, deoarece textul demisiei era extrem de îngăduitor cu actuala putere și nu conținea nicio laudă la adresa Elenei Udrea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint