Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un bugetar a întârziat acasă, după ce a dormit prea mult la birou

Zoom Un bugetar a întârziat acasă, după ce a dormit prea mult la birou

Un bărbat care lucrează într-o instituție publică din București a ajuns cu o întârziere de aproape o oră acasă, după ce, neauzind ceasul deșteptător, a dormit prea mult la birou. El s-a pus în mișcare foarte greu. Imediat ce a deschis prima oară ochii, și-a dat seama că are chef să mai dormă puțin și că urăște după-amiezele de vineri, când trebuie să meargă acasă mai devreme. ”Am preferat să mai moțăi la birou, deoarece somnul era foarte dulce. Nimic nu e mai plăcut decât să continui să dormi în timp ce alții, care s-au trezit deja, se pregătesc să meargă acasă, unde au de obicei diverse treburi de rezolvat”, a mărturisit bugetarul.

Din păcate, orele suplimentare de somn i-au atras numeroase reproșuri din partea soției. ”Când am ajuns acasă, se făcuse deja cinci. Niciodată nu mai întârziasem așa de mult și nevastă-mea mă aștepta plină de nervi. Pe drum, m-am gândit inclusiv să sun și să spun că-s bolnav, dar am renunțat imediat, deoarece Cati s-ar fi prins că e doar o scuză prin care încerc să mă fofilez de la muncă.”

Publicat în Cațavencii, nr. 6(84), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint