Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un om onest, validat democratic

Zoom Un om onest, validat democratic

Cei mai mulți dintre votanții PLUSR nu se mai uită la televizor de aproximativ 50 de ani. Deși ei cred că au 20 de ani. Studiile profesioniste ne spun că ei, de fapt, sunt pe la 37-45 de ani. Dar nu ne luăm din atâta…. Oricum, nu se pupă.

Săptămâna trecută, oameni de frunte din PLUSR au acceptat invitația la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Dan Brana, like a boss, a fost 1 la 1. Format de șef de trib. Dar grouppies și-au dat poalele peste căpșoarele goale și seci și au bocit. Nu judecăm aici strategiile electorale ale nimănui. Dar atâtea bale inutile, venite din partea unor oameni care nu se uită la televizor…

Joi, în același studio de televiziune, dar în alt format, s-a prezentat Dragoș-Nicolae Pîslaru. Este unul dintre tinerii politicieni care trec de un metru și nouăzeci de centimetri. Deasupra lor nu este decât tupeul, pe care nici stelele nu-l pot mărgini, din păcate.

Grizonant și aparent serios, mai ales din cauza culorii părului, Dragoș Pîslaru, numărul 3 pe lista PLUSR pentru europarlamentare, a început in forță. A invocat scorul de la alegerile europarlamentare pentru a pretinde scuze. Pe principiul: „Acum suntem mai mulți, îngenuncheați și sugeți!“. indiferent de instituția media unde te afișezi, chiar nu poți cere așa ceva. Democrația presupune diversitate de opinii. Nu poți tu, oricine ai fi, să vrei să îngenunchezi un public doar pentru că ți-au intrat cărțile, ieri. Nu, nu poți!

Dar asta e deja istorie. Cum fanii domnului Pîslaru nu se uită la televizor, nu au văzut această probă de aroganță maximă. Au văzut, însă, nu se știe cum, momentele în care Pîslaru a fost atacat de către puii de varan pe motiv de contracte cu statul. Și nu orice stat. Statul din Teleormanul lui Dragnea și ăla din Slatina lui Vâlcov. Păi, ce-ai făcut, Bobiță (ca să înțeleagă și domnul Pleșu, fan Las Fierbinți, problematica)?

Să ne înțelegem: firmele de consultanță pentru proiecte europene sunt firme-căpușă. Asta au fost mereu. În lipsa unor angajați competenți și bine plătiți în instituțiile publice, astfel de firme-căpușă au prosperat. Nu au făcut mare lucru. Nu vă închipuiți că, pentru banii luați de la Dragnea, președintele CJ Teleorman, Pîslaru a transpirat muncind. Nu. Este fix ca fetele alea angajate să muncească la partid, dar plătite din banii copiilor. Pîslaru nu a făcut nimic altceva. A luat banii pe care, de fapt, CJ Teleorman trebuia să-i plătească intern și a lucrat pentru partid, în timpul ăsta. Doar că partidul nu era PSD, cu PLUS. Da, asta e o diferență!

5 comentarii

 1. #1

  grizonaNt…da?
  Ok, patrick…

  • #3

   “Grizonant” e ăla al cărui păr se albeşte, deci un proces în curs, iar “grizonat” e ăla al cărui păr e considerat deja albit, vorbitorul referindu-se la momentul în care face afirmaţia. Deci PAH poate spune oricum, iar matale trebuie să înţelegi că părul Pâslarului suferă un proces de albire.

 2. #4

  Deh, dacă am aflat de la onorata instanță că Dragnea-dumnezeu a angajat două femei la DGASPC Teleorman, nu e logic ca tot Dragnea-dumnezeu să-i fi dat contracte lui Pâslaru?

 3. #5

  Ambele forme sunt acceptate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale