Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un urs a alertat poliţia după ce a găsit un rucsac suspect în pădure!

Panică într-o pădure din Bucegi, după ce un urs a găsit un rucsac suspect abandonat în zona tufişurilor cu mure. Ursul a alertat imediat Poliţia, care s-a deplasat în zonă, împreună cu un echipaj de genişti. Oamenii legii au evacuat perimetrul şi nu au mai lăsat pe nimeni să intre, de frica unui atentat terorist. 

„Din fericire, a fost vor­ba doar de o bombă biologică. Rucsacul conţinea mîncare stricată, veche de mai multe zile“, ne-a explicat maiorul Creangă, de la unitatea de genişti din Si­naia. „Nu pot spune că pre­zenta un pericol real pentru vieţuitoare. Practic, în rucsac nu era nimic din ceea ce un urs gunoier nu ar fi mîncat.“ Panica din pădure a fost cu atît mai mare cu cît multe animale îşi amintesc cu groază de parapantistul sinucigaş care a intrat din plin în coroana unui fag, rupînd mai multe crengi. În cele din urmă, fagul a fost şi tăiat, însă vieţuitoarele au încercat să împiedice acest lucru formînd un lanţ trofic de jur împrejurul lui. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100