Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Urme de democrație pe bocancii PSD-PNL

Zoom Urme de democrație pe bocancii PSD-PNL

E campanie electorală. De fapt, a fost și până acum: zeci de milioane de euro au mers de la partide spre jurnaliști. Practic, partidele țin presa azi. E cea mai bolnavă formă de dependență. Mai grav chiar, dacă se poate spune asta: Puterea ține presa, Puterea plătește direct presa. PNL și PSD dau cei mai mulți bani presei din România.

Așa se face că o anchetă din G4Media despre primarul Negoiță, fosta sa nevastă și nea Marcel a fost preluată doar de Libertatea.

De-acolo de sus, de unde e el – căci mai mereu e în zbor –, Iohannis a transmis poporului pentru anul 2024: „Va fi un temeinic exercițiu al maturității noastre democratice să participăm la toate rundele de alegeri“. Muntele de muțenie, aroganță și mii de kilometri de zbor ne instigă la democrație încă o dată. Nicicând democrația de după ’89 n-a fost mai bălegoasă ca azi, mai călcată în picioare, pentru că nicicând instituțiile statului n-au fost mai încălecate de politic și de Servicii.

Apropo de Negoiță, e absolut superbă spălătoria făcută de Antena 3 primarului Negoiță. Spălături la domiciliu. Reportera A3 bate la ușă și se întreabă dacă Negoiță o fi acasă și dacă le răspunde. Negoiță deschide ușa și – surpriză: are lavalieră. Pentru că da, așa umblă el prin casă, cablat de DNA.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint