Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vedeta Alina

Zoom Vedeta Alina

Ce straniu, credeam că vedeta acestor zile va fi Alina Gorghiu, cea care îl lansează și susține pe Aurel Bălășoiu pentru funcția de primar al localității Rociu din Argeș. Același Bălășoiu acuzat de viol de un tânăr și despre care Gorghiu zicea acum doi ani, când domnul era deputat PSD: „Știrea despre fostul primar și actualul deputat PSD șochează. Nimeni nu își poate imagina că România are un parlamentar acuzat de viol și, totuși, așa stau lucrurile. Vorbim de o infracțiune oribilă. Violul înseamnă dezumanizare“. Dar nu, se pare că nu, cineva acolo sus sau foarte sus, sau „la Pădure“, o iubește.

Ce jalnică ironie: PSD ia primari cu basculanta, iar PNL s-a găsit să-l ia de la PSD pe un „dat afară“ de la PSD, acuzat de viol. Ce poate fi mai în concordanță cu viața acestui partid, PNL, devenit azi de-un comic teribil?

Și când te gândești că Alina Gorghiu era dintre peneliștii mai „spălați“… Se pare că nu există totuși așa ceva. Și nu doar la PNL.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Alunița a dat legea care privilegiază femeile însărcinate și familiile cu copii sub 5 ani. Un viol pe lângă asemenea gogomănie discriminatoare e nimic. Elena Ceaușescu era mic copil pe lângă cretina asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint