Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zece indicii că ești Ludovic Orban

Zoom Zece indicii că ești Ludovic Orban

1) Multă lume spune că tu cânți la mandolină, dar toți cei care te-au auzit cântând spun că nu e adevărat.

2) Atunci când ai aflat că te-a propus Klaus Iohannis prim-ministru, nu ți-a venit să crezi că-ți face și contract de muncă. Inițial, credeai că o să fii premier cu ziua, plătit la negru cu 50 de lei plus un pachet de țigări și-o masă caldă la prânz.

3) În ultima perioadă ai aflat pe pielea ta un adevăr crunt: una dintre cauzele șomajului e faptul că PSD depune moțiuni de cenzură, lăsând premierii fără job. Multă lume nu știe, dar prim-miniștrii sunt o categorie profesională foarte vulnerabilă. Odată ce-ai ajuns să conduci un guvern, află toată lumea cât de incompetent ești și nu te mai angajează nimeni.

4) Când ai auzit că Violeta Alexandru și-a concediat liftiera, ai încercat să te angajezi tu cu o jumătate de normă în locul ei, ca să mai faci niște bănuți în plus.

5) Ai încercat să-ți cumperi casă dând meditații la muzică, dar momentan ai bani doar pentru una desenată stângaci de un copil de cinci ani, cu un pom alături și deasupra cu un horn din care ies vălătuci de fum.

6) Într-o noapte ai dat 25 de ordonanțe de urgență și nu te-ai fi oprit aici, dar începuseră ospătarii să urce scaunele pe mese și să dea cu mopul pe jos.

7) Porți nume de rege: Șică din Chitila, regele alcoolului medicinal tras prin pâine.

8) Te-ai certat cu instrumentul muzical din cauză că n-ați reușit să vă puneți de acord care dintre voi doi doarme în cutia pentru chitară.

9) Te gândești serios să pleci la muncă în străinătate, numai să găsești pe acolo un post de prim-ministru.

10) Când ai ajuns prim-ministru erai atât de nepregătit încât ai sunat la 112 ca să dai o ordonanță de urgență.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    In orice ierarhie, omul avanseaza pana la functia pentru care este cel mai incompetent. Vezi: ludovic, grapini, klaus, viorica, olguta, ministrul culturii (nu ma apuc sa caut cum il cheama) si multi (toti) alti “politicieni”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale