Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zece persoane care și-au vândut sufletul diavolului

Zoom Zece persoane care și-au vândut sufletul diavolului

1) Un bărbat din Ploiești și-a vândut sufletul diavolului, dar numai pentru că era o perioadă în care tot scădeau prețurile la suflete. El și-a zis că, dacă mai așteaptă, rămâne cu sufletul nevândut, așa că mai bine scapă de el acum și pleacă acasă.

2) Un bucureștean care tocmai își vânduse sufletul diavolului a aflat cu surprindere că diavolul le vinde mai departe mai scump, ca să rămână și el cu niște bani.

3) O femeie din Pașcani a zis că da, își vinde sufletul diavolului, însă corpul niciodată, pentru că ea e o tipă mai conservatoare și nici n-o lasă religia.

4) Un tip din Balta Albă a zis că nu vrea să-și vândă sufletul diavolului, însă l-ar interesa un schimb plus diferența.

5) Marin Ionescu-Dinel, un gospodar din Pantelimon, a spus că își vinde sufletul diavolului pentru că nu mai are unde să-l țină, mai ales că acum a cumpărat și niște cauciucuri de rezervă pentru Logan.

6) Gigi Becali a spus că el niciodată nu și-ar vinde sufletul diavolului, deoarece pentru el diavolul e Satana, însă pentru 20 de milioane ar vinde imediat sufletul lui Alibec.

7) Traian Băsescu spune că nu l-ar deranja să-și vândă sufletul diavolului deoarece, la fel cum i-a vândut diavolului un video recorder și două perechi de blugi, poate să-i vândă și un suflet. Problema e că trebuie să facă și el rost de unul mai întâi, ca să aibă ce vinde.

8) Klaus Iohannis susține că nu și-a vândut sufletul diavolului, dar a fost șofer pentru cineva care a făcut asta. Se pare că l-a însoțit pe acel om la negociere, dar nu ne poate spune mai multe pentru că nu-i place să vorbească. Nu neapărat despre acea întâlnire, ci nu-i place să vorbească în general.

9) Laura Codruța Kövesi a trimis un procuror sub acoperire să pretindă că e diavolul și să cumpere un suflet de la un cetățean. Se pare că flagrantul a mers foarte bine, pentru că asupra cetățeanului s-au găsit bancnote marcate cu inscripția ”ispită”.

10) Liviu Dragnea a vrut să-și vândă sufletul diavolului, însă diavolul a spus nu până la urmă, gândindu-se că marfa e probabil furată din altă parte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • De ce începe să-mi fie mie rușine de sfînta nerușinare a altora

  19 iunie 2018

  Într-o vreme în care personajele lui Caragiale au evadat din proiect sfidînd legile metamorfozei, nu părem prea zguduiți că Mița Baston i-a luat locul lui Tipătescu, nici că Efimița nu […]

 • Klaus și uz de klaus

  19 iunie 2018

  Săptămîna trecută, un judecător al Curții Constituționale, Lăzăroiu, a fost amenințat. Sună îngrozitor, dar e exact așa cum sună. Consilierul prezidențial Tănăsescu și-a luat concediu și l-a atras în biroul […]

 • Isărescu și sclavii

  19 iunie 2018

  Când au apărut informații despre colaboratorul Manole, în presă a fost embargou ca pe vremea lui Gabriel Oprea. Există suspiciuni mai mult decât rezonabile că Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a […]

 • Războiul de independență se amînă

  12 iunie 2018

  Mitingul PSD, înrămat de Antena 3 și RTV, atîrnă acum pe perete, alături de mitingul #rezist, pictat, de-a lungul unui an întreg, de Digi24, Realitatea TV și HotNews. Sînt două […]

 • Dulăul cu colții pe-arginți

  12 iunie 2018

  “Bătrânii și moldovenii ne vor distruge viitorul!”, spuneau, fără fereală, antipatizanți de toate vârstele ai PSD-ului, înainte de parlamentarele din 2016. Prin urmare, pe locul 1 al listei pentru Senat […]