Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Abuz incredibil: Oprea i-a dat coloană oficială și unui autobuz cu alegători

Zoom Abuz incredibil: Oprea i-a dat coloană oficială și unui autobuz cu alegători

Abia acum ies la iveală abuzurile comise de Oprea cât timp a fost ministru de Interne. Se pare că nu doar el, procurorul general Tiberiu Nițu și Patriarhul Daniel beneficiau abuziv de coloană oficială. Și autobuzele de alegători au putut goni cu girofar și antemergător pe șosele, umilindu-i astfel pe cetățenii de rând, care nu votează decât o singură dată.

Se pare că Oprea i-a atras de partea lui pe alegători punându-le la dispoziție o coloană oficială și chiar acordându-le doctorate în domeniul siguranței naționale. Este și cazul doamnei Maria C., o pensionară de 87 de ani din județul Teleorman care, din 2014, deține titlul de doctor. Vecina ei, Tanța, are doar un masterat la Colegiul Național de Apărare, însă vrea să-și continue studiile. Marea ei temere e că secretara de la Academia Națională de Informații n-o să-i trimită diploma de doctor acasă și va trebui să lipsească o zi din gospodărie pentru a ajunge la București.

”Eu mă înscriu la doctorat, dar dacă plec din sat ca să-mi ridic actul, n-am făcut nimic. Trebuie să găsesc pe cineva care să dea la găini, la porci, care să închidă seara puii în coteț. Oprea ăsta cu doctoratele lui mai mult mă încurcă”, a declarat doamna Tanța.

”N-ați avut ce face și l-ați dat jos pe Ponta”, a intervenit o vecină, ridicându-se pe vârfuri ca să vadă peste gard. ”Ponta era bun. Ponta venea la noi în sat și ne dădea diploma de doctor din poartă. Acum, trebuie să mergi la capitală și să iscălești dacă vrei să fii doctor în filosofie. Dacă nu știi să scrii, nu-ți mai dă diploma. O să se-aleagă praful de țara asta.”

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale