Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Albul mută dulapul și câștigă

Zoom Albul mută dulapul și câștigă

Aș vrea să fac un denunț. Vecinul de deasupra trăiește de câteva zile legat cu cătușele de un șifonier imens, pe care-l târăște după el prin casă, inclusiv noaptea, atunci când merge la baie. Nu sunt sută la sută sigur, dar așa se aude. Nimeni n-a mai târât atâta mobilă și mă gândesc că trebuie să fii legat de ea ca să o miști la fiecare pas pe care-l faci. Ar fi putut lejer să facă înconjurul Bucureștiului cu un șifonier greu pe urmele lui, în timp ce șoferii din spate îl claxonează ca să se miște mai repede, iar el se întoarce neputincios la ei, explicându-le că n-are ce face, pentru că și el are pe cineva în față și ar depăși dacă s-ar putea.

Mă rog, sunt sigur că vecinul de deasupra nu târăște degeaba mobila. Probabil că într-o zi o să-l văd la televizor la un concurs de tras vagoane de tren sau TIR-uri încărcate cu bușteni. Doar că pensionarul de la etajul cinci din Titan, firav și cu alură de intelectual care fumeză numai pe casa scării ca să nu-și deranjeze nevasta, o să arate altfel că-i o forță a naturii. Mai exact, înhămat la un șifonier plin cu haine de pe vremuri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale