Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Biserica Ortodoxă Română va fuziona cu Biserica Ateilor Ultraortodocși

Zoom Biserica Ortodoxă Română va fuziona cu Biserica Ateilor Ultraortodocși

Șoc pe piața ecleziastică: într-o mișcare surpriză, patriarhul Daniel a anunțat în această după-amiază că BOR va fuziona cu Biserica Ateilor Ultraortodocși – "o organizație-soră, de care ne despart doar niște diferențe minore”.

"Este o mișcare normală și foarte necesară”, a declarat patriarhul Daniel, „mai ales în condițiile ecumenice actuale. Prin această fuziune, BOR va putea rezista mult mai ușor asaltului dat de noul val de credințe, precum sectanții Apple, cultul taximetriștilor pentru Dan Diaconescu sau religia contra pirateriei online”.

Primele modificări datorate acestei fuziuni vor fi vizibile în manualele de religie pentru clasele I-IV: alături de pildele idioate și profund sinistre în care Dumnezeu rupe picioarele copiilor pentru pozne minore, vor apărea și mici povești amuzate în care Darwin trimite dinozauri să-i mănînce de vii pe școlarii care nu-și fac semnul ADN-ului uman cînd trec prin fața muzeului Grigore Antipa.

Exclusiv online

1 comentariu

  1. #1

    ,,…școlarii care nu-și fac semnul ADN-ului uman cînd trec prin fața muzeului Grigore Antipa.” COOOOOORECT!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint