Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Boxele nefirești ale trupului

Zoom Boxele nefirești ale trupului

Am mai vorbit despre asta, dar cred că-i timpul să vorbim din nou. Adevăratul pericol care ne paște pe termen scurt nu e coronavirusul, nici încălzirea globală, e moda imbecilă de a băga boxe și beculețe în orice, inclusiv în lucrurile care nu au nevoie de boxe și beculețe. OK, poate că-i normal să avem pionieri ai muzicii electronice pe trotinetă, care merg cu 30 la oră pe Calea Victoriei ca sălbaticii din Mad Max. Poate nu-i ieșit din comun să avem Don Juani de clasa a V-a care impresionează fetele de la locul de joacă cu boxa lor atîrnată neglijent de gît și basul care iese din ea. Dar care-i treaba cu boxele integrate în scaunul de la WC? Da, am găsit, pe un site de chestii pentru baie, un colac de WC care promite să-ți țină companie muzicală chiar și în cele mai intime momente. Zic să rîdem, să glumim, dar să nu ne batem joc de liniștea oamenilor. O fi basul ăla bun pentru stimularea digestiei, dar aduce ghinion să strici momentele de meditație și serenitate cu trupa Taxi.

1 comentariu

  1. #1

    Băieți, nu ați vazut serialul cu Escobar, Narco?
    Când si-a luat tronul de 10000 $ si l-a ginit DEA ca era cam singurul meltean ce avea bani pentru un asemenea tron.
    Pai Kohler, fabricant german de motoare si buzi de lux, face asa ceva din secolul trecut, doar că acum au si un dinte albastru.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale