Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Campionatul de colinde

Zoom Campionatul de colinde

Înainte de începerea meciului de deschidere de la Campionatul Mondial al banilor, realizatorii studioului de discuții și analize au dat legătura unui reporter din Piața Constituției din București, acolo unde fusese instalat un ecran imens. Noapte, ploua, bătea vântul și prin spatele reporterului au trecut la un moment dat trei elevi care au fugit speriați, probabil nu voiau să fie văzuți de părinți acolo, la ora aia. Asta era atmosfera de Mondial. Cu un „Jingle Bells“ care părea cântat de cineva pe pastile ca lumea – alert, strident, nepotrivit de vesel. Să vomiți de atâta bucurie, nu alta, Moș Crăciun tocmai călca cu sania spiritul Campionatului Mondial, iar spiridușii se dădeau jos din sanie și făceau pipi pe el.

Transmisia s-a întors în studioul TVR, veselie mare și glume că, ce să vezi, canci popor la bere, iar soarele strălucea doar în sufletul zgribulit al reporterului.

O oră mai târziu s-a prezentat la locul nefericitului accident numit Târg și Nicușor Dan, foarte mândru de „producătorii locali“, o reușită totul, ceva frumos. Trebuie să fi lipsit nu doar din București, ci de pe planetă în ultimii 30 de ani ca să mai crezi că cei care vând în astfel de târguri au ceva de-a face cu tradiționalul sau că acele produse nu duhnesc a Profi de la o poștă.
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint