Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Candidații la președinție de care avem nevoie în 2019

Zoom Candidații la președinție de care avem nevoie în 2019

Marian Vanghelie – Măcar la el am fi siguri că toate semnăturile pe care le depune sunt autentice, Vanghelie abia fiind capabil să-și facă propria semnătură, d-apăi să mai copieze și altele.

Traian Băsescu – Era momentul perfect să-i dăm peste nas pe tema colaborării cu Securitatea. De fapt, ar trebui să i se permită să candideze special pentru asta.

Emil Constantinescu – E genul de candidat care îți face rost imediat de 200.000 de semnături, dintre care 15.000 de la specialiști. Partea bună, la Constantinescu, e că-i genul de tip onest care recunoaște cu voce tare că l-a învins Securitatea, nu stă ca mutul și zâmbește robotic, cum fac alții.

Ion Iliescu – Printre atâția candidați care nu spun absolut nimic, Iliescu măcar nu spune nimic într-un mod care-l face simpatic printre pensionari.

Gică Hagi – Dacă tot insistă PSD să propună pentru Cotroceni pe cineva care face greșeli de exprimare amuzante, ar putea să aleagă măcar o persoană competentă. Ideea e că Hagi ia dacă nu multe voturi, măcar așa și-așa multe voturi, ceea ce oricum e mai bine decât Viorica Dăncilă.

Cristian Tudor Popescu – Am putea avea un președinte care să facă declarații de presă mereu când joacă Simona Halep sau se dă la televizor vreun film de Tarkovski. În plus, și-ar continua și meseria de gazetar, și suntem toți curioși ce poreclă și-ar da, ca președinte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale