Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante filme de văzut în vreme de pandemie (2)

Zoom Cele mai importante filme de văzut în vreme de pandemie (2)

Sport sîngeros – Povestea unui erou care merge prin magazine și trage pumni în nas celor care poartă masca sub nări.

The Mask – Drama unui cetățean ferm convins că măștile nu funcționează, deși el personal se transformă într-o creatură verde și nebună de fiecare dată cînd își pune una.

Robin Hood. Bărbați în izmene – Aventura unor oameni viteji care cîntă, dansează și eliberează Anglia de sub tiranie purtînd tot timpul izmene care-i strîng de sfintele odoare, asta în timp ce-l ascultă pe Maricel din Berceni care se plînge că masca îl sufocă.

50 Shades of Grey – Povestea Anastasiei, o femeie puternică și independentă care nu înțelege de ce este pedepsită cu bătăiță la fund deși poartă tot timpul masca de piele.

Vertigo – Un documentar despre ce pățește un alpinist urcat pe muntele de datorii făcut de vistiernicul Cîțu.

Independence Day – Ziua în care românii, uniți în cuget și-n simțire, își vor smulge măștile de pe fețe și vor alunga invazia extraterestră, care credea, fraiera, că aici sînt forme de viață inteligentă.

Mihai Viteazul – Deci să recapitulăm: Mihai își dă jos masca de supus al Porții, ignoră carantina și transportă grupuri mari de cetățeni în Ardeal și Moldova, obligă Țările Române să nu respecte distanțarea socială și tot vă mai mirați că l-au omorît oamenii ăia în finalul filmului?

Pe aici nu se trece – Poate e un film despre eroismul armatei române în fața tăvălugului nazist. Sau poate e un avertisment pentru niște nevinovați turiști germani: Pe aici nu se trece pentru că Pe aici nu se spală pe mîini, Pe aici DSP-ul o freacă grav și, mai ales, Pe aici nu mai sînt locuri la secțiile ATI.

Știu ce ai făcut asta-vară – Varianta prescurtată a lui Știu ce ai făcut asta-vară la greci, la turci sau la bulgari, pentru că toată familia ta a fost deja de mai multe ori în izolare.

BD la munte și la mare –„Plutonier Căpșună, arestează-i pe Gogu și banda lui pentru nudism!“„Tovarășu’ căpitan, permiteți să raportez: nu-i pot aresta pentru nudism pentru că toți poartă masca așa cum trebuie pe figură!“

Lawrence of Arabia – Un grup numeros de arabi, stîrniți de un intrigant european, insistă să repete mereu și mereu același mesaj: „De ce nu pricepeți să stați la cel puțin doi metri de independența noastră, sînteți turci?“

The Shawshank Redemption – Povestea lui Andy Dufresne, care a stat în izolare 19 ani, tot așteptînd să-l sune înapoi băieții ăia extrem de inteligenți și competenți de la DSP.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale