Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante filme de văzut în vreme de pandemie

Zoom Cele mai importante filme de văzut în vreme de pandemie

Masca lui Zorro – Povestea eforturilor disperate ale autorităților de-a prinde un idiot care insistă să poarte masca fix pe dos decît trebuie. Inutil să mai spunem, idiotul se crede eroul poveștii. Întîmplător, acțiunea este plasată în America, deși se putea desfășura foarte bine și în România

Omul cu masca de fier – Confruntat cu pandemia, un francez decide să ia cele mai drastice măsuri de precauție anti-COVID-19. Cînd însă pierde cheia, el începe un lobby furibund pentru Revoluția franceză, sperînd ca măcar ghilotina să-l poată scăpa de mască.

Braveheart – Epopeea unui om mînat în luptă de LIBERTATEEE! și de nevoia de a nu purta nimic pe sub mască. Punctul culminant al poveștii este în timpul bătăliei de la Sterling, unde scoțienii își ridică măștile și le arată englezilor bucile obrajilor.

Star Wars – Darth Vader, un negru cu multiple dizabilități, se vede nevoit să explice constant agenților imperiali de ordine care vor să-l amendeze: „Nu respir greu de la COVID, eu am astm, handicapaților!“.

Die Hard – Inspiraționala poveste a unui om care moare în urma infecției cu SARS- CoV-2 pentru că a fost tratat cu Viagra în loc de Remdesivir.

Doctor Jivago – Eforturile disperate ale personalului medical de-a supraviețui în timpul unei pandemii de COMID-17, zis și Ciuma Roșie.

Seven – Prima parte a celebrei serii horror Paișpe, și dacă iese pozitiv o luăm de la capăt cu carantina.

Titanic – Un documentar despre nivelul de prostie guvernamentală în lupta cu pandemia.

12 Years a Slave – Un film despre viața idilică a negrilor americani. E drept, erau sclavi, mai luau și bătaie, dar pe vremea aia nimeni nu îndrăznea să-i oblige să poarte mască, domnule!

Șoimul maltez – Sînteți cu toții sătui de COVID-19. Hai să ne uităm și la ceva despre gripa aviară!

Tăntălăul și Gogomanul – Povestea emoționantă a doi bravi cercetători pe Facebook care descoperă că 1) COVID-19 nu există, de fapt, și că 2) da, oamenii totuși se îmbolnăvesc de COVID-19, dar, de fapt, e vina doctorilor, că le pun chestii ucigașe în medicamente.

Pulp Fiction – MASCĂ, MOTHERFUCKER, DO YOU WEAR IT?

Pe aripile vîntului – Un film despre curaj, speranță și, mai ales, optimism. Întrebată de reporteri dacă numărul de 5.000 de îmbolnăviri reprezintă un record absolut, Scarlett îi îmbărbătează:„Și mîine e o zi!“.

Singur acasă – Kevin, un băiețel responsabil, își umple casa de capcane pentru a se păzi de doi idioți care nu respectă distanțarea socială și vor să se apropie de el fără mască. În final, se dovedește că tot o lopată sănătoasă după ceafă e cea mai bună schemă de tratament pentru asemenea  specimene.

Shogun – Richard Chamberlain ajunge în Japonia și află secretul înfrîngerii pandemiei: să stea tot timpul la o katana distanță și să se spele pe mîini înainte de fiecare seppuku.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint