Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre furtul din casa lui Niculae Bădălău

Zoom Cele mai importante știri despre furtul din casa lui Niculae Bădălău

Vestea proastă e că hoții i-au furat arma lui Bădălău Vestea și mai proastă e că pe Rădulescu Mitralieră i l-au lăsat.

Bădălău s-a declarat foarte dezamăgit de eveniment în prima sa declarație publică: “Stimați colegi, păi, dacă nici măcar între noi nu mai avem onoare…”

Ancheta Poliției a demonstrat că nu e nimic anormal să-ți intre hoții în casă și tu, locatarul, să nu auzi nimic. Așa se întîmplă de obicei cînd ai dormitorul și camera de valori în cartiere diferite.

Soții Bădălău au declarat că parola de la camera de valori era “Sesam, deschide-te!”. Poliția are deja un cerc de 40 de suspecți.

Lipsă de profesionalism: primul agent constatator a început să rîdă isteric cînd, la întrebarea despre cum au acționat spărgătorii, Bădălău a răspuns nervos: “Noaptea, ca hoții!”.

Traian Băsescu: “E o prostie să te bazezi pe pistol. Eu, de exemplu, am învățat să mă apăr singur. Dacă sînt atacat, mă fac imediat praștie!”

După ce Bădălău a recunoscut că i s-au furat aur și diamante în valoare de 25.000 de euro, mai mulți colegi din PSD i-au trimis mesaje de susținere: “Săracu’ de tine!”.

După știrea despre jaf, președintele Klaus Iohannis a avut nopțile bîntuite de același coșmar în care hoții îi furau faianța din baie, gresia din bucătărie și chiriașii din imobilele dobîndite din salariul de profesor.

E dezamăgitor că presa românească n-a rezonat deloc la drama bietului om politic, preferînd titluri răuvoitoare de tip “Bădălău a rămas fără pistol și bijuterii” în locul abordărilor mai apropiate uman. Să fi scris, măcar un ziar, “Nicu strigă hoții!”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
 • Cum a inventat mama lui Liviu Dragnea la ea în sat capotul, umbrela și bulzul geto-dac

  21 mai 2019

  Liviu Dragnea i-a smuls lui Petre Daea ciosvîrta oii de la gură, jucîndu-se cu ministrul Agriculturii de-a Don Quijote. Se vede însă că elevul Dragnea Liviu n-a aprofundat romanul cu […]

 • Să rezolvăm Securitatea!

  21 mai 2019

  Președintele României, Traian Băsescu, a fost securist (sînt documente). Premierul României, Radu Vasile, a fost informator al Securității (a recunoscut-o public fostul președinte Emil Constantinescu). Premierul Theodor Stolojan a lucrat […]

 • Despre ce vorbim?

  21 mai 2019

  Taximetriștii sunt pesediști, la asta se rezumă scandalul Uber. La fel ca pesediștii, ei nu au respect pentru reguli. Sunt mitocani, fac prețuri, conduc mașini mizerabile, la fel cum Liviu […]

 • Sasus captivus

  14 mai 2019

  Dacă C.T. Popescu și Emil Hurezeanu ar fi trăit pe vremea summit-ului de la Maglavit, cînd un cioban mut a purtat convorbiri rodnice cu Dumnezeu, n-am nici o îndoială că […]

 • Mahmurul și-a făcut datoria

  14 mai 2019

  Din denunțurile scoțienilor Walker, Ballantine și Chivas, care au continuat să colaboreze cu ofițerul Traian Băsescu și după ce acesta s-a repatriat de la Anvers, se înțelege că fostul președinte […]

romania100