Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre furtul din casa lui Niculae Bădălău

Zoom Cele mai importante știri despre furtul din casa lui Niculae Bădălău

Vestea proastă e că hoții i-au furat arma lui Bădălău Vestea și mai proastă e că pe Rădulescu Mitralieră i l-au lăsat.

Bădălău s-a declarat foarte dezamăgit de eveniment în prima sa declarație publică: “Stimați colegi, păi, dacă nici măcar între noi nu mai avem onoare…”

Ancheta Poliției a demonstrat că nu e nimic anormal să-ți intre hoții în casă și tu, locatarul, să nu auzi nimic. Așa se întîmplă de obicei cînd ai dormitorul și camera de valori în cartiere diferite.

Soții Bădălău au declarat că parola de la camera de valori era “Sesam, deschide-te!”. Poliția are deja un cerc de 40 de suspecți.

Lipsă de profesionalism: primul agent constatator a început să rîdă isteric cînd, la întrebarea despre cum au acționat spărgătorii, Bădălău a răspuns nervos: “Noaptea, ca hoții!”.

Traian Băsescu: “E o prostie să te bazezi pe pistol. Eu, de exemplu, am învățat să mă apăr singur. Dacă sînt atacat, mă fac imediat praștie!”

După ce Bădălău a recunoscut că i s-au furat aur și diamante în valoare de 25.000 de euro, mai mulți colegi din PSD i-au trimis mesaje de susținere: “Săracu’ de tine!”.

După știrea despre jaf, președintele Klaus Iohannis a avut nopțile bîntuite de același coșmar în care hoții îi furau faianța din baie, gresia din bucătărie și chiriașii din imobilele dobîndite din salariul de profesor.

E dezamăgitor că presa românească n-a rezonat deloc la drama bietului om politic, preferînd titluri răuvoitoare de tip “Bădălău a rămas fără pistol și bijuterii” în locul abordărilor mai apropiate uman. Să fi scris, măcar un ziar, “Nicu strigă hoții!”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • Scoaterea de sub acuzație a cifrei paișpe

  13 noiembrie 2018

  De ce stă cifra paișpe sub streașina radicalului ca într-o stație de autobuz? În primul rînd ca să nu o ude ploaia și apoi fiindcă îl așteaptă pe Albert Einstein […]

 • UE pentru adulți

  13 noiembrie 2018

  Doi asteroizi lovesc, la interval de o zi, România: rezoluția Parlamentului European și raportul MCV. Sînt desprinși din nebuloasa alegerilor europarlamentare de anul viitor și accelerați de cîmpul electoral al […]

 • Show complet cu motociclist

  13 noiembrie 2018

  Călin Popescu Tăriceanu cere timp pentru a-și construi apărarea în fața acuzațiilor neclare ale DNA. E dreptul lui și nu prea e. De când a reajuns la putere, pe umerii […]

 • Taica Lazăr

  6 noiembrie 2018

  Narcisismul procurorului general al societății civile dădu în clocot și făcu bulbuci săptămîna trecută, cînd taica Lazăr, plin de candoare și răsfăț, ne-a demonstrat că n-a făcut-o pe mortul în […]

 • Adevărul pe vremea valizei

  6 noiembrie 2018

  Adevărul nu încape tot într-o valiză. Nu se ascunde doar în curțile din Teleorman. Mai poate fi găsit și în Curtea de Apel de la Alba Iulia, și la Înalta […]