Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre furtul din casa lui Niculae Bădălău

Zoom Cele mai importante știri despre furtul din casa lui Niculae Bădălău

Vestea proastă e că hoții i-au furat arma lui Bădălău Vestea și mai proastă e că pe Rădulescu Mitralieră i l-au lăsat.

Bădălău s-a declarat foarte dezamăgit de eveniment în prima sa declarație publică: “Stimați colegi, păi, dacă nici măcar între noi nu mai avem onoare…”

Ancheta Poliției a demonstrat că nu e nimic anormal să-ți intre hoții în casă și tu, locatarul, să nu auzi nimic. Așa se întîmplă de obicei cînd ai dormitorul și camera de valori în cartiere diferite.

Soții Bădălău au declarat că parola de la camera de valori era “Sesam, deschide-te!”. Poliția are deja un cerc de 40 de suspecți.

Lipsă de profesionalism: primul agent constatator a început să rîdă isteric cînd, la întrebarea despre cum au acționat spărgătorii, Bădălău a răspuns nervos: “Noaptea, ca hoții!”.

Traian Băsescu: “E o prostie să te bazezi pe pistol. Eu, de exemplu, am învățat să mă apăr singur. Dacă sînt atacat, mă fac imediat praștie!”

După ce Bădălău a recunoscut că i s-au furat aur și diamante în valoare de 25.000 de euro, mai mulți colegi din PSD i-au trimis mesaje de susținere: “Săracu’ de tine!”.

După știrea despre jaf, președintele Klaus Iohannis a avut nopțile bîntuite de același coșmar în care hoții îi furau faianța din baie, gresia din bucătărie și chiriașii din imobilele dobîndite din salariul de profesor.

E dezamăgitor că presa românească n-a rezonat deloc la drama bietului om politic, preferînd titluri răuvoitoare de tip “Bădălău a rămas fără pistol și bijuterii” în locul abordărilor mai apropiate uman. Să fi scris, măcar un ziar, “Nicu strigă hoții!”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100

Editoriale
 • În așteptarea cîinilor cu drept de vot

  12 martie 2019

  Călăuzit de farul partidului purtat pe umeri de PRM-istul Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea pare că suferă de orbul găinii dacă n-a sesizat că “lătrăii” din Călărași nu erau nici tineri […]

 • Depinde cum privești femeia oarbă

  12 martie 2019

  Cînd spunem “justiție”, spunem “politică”. Cu aerul că invocăm absolutul spunem, de fapt, povestea unui exces. Așa cum arată faptele, justiția e numele îmbunătățit al lăcomiei, al cruzimii și al […]

 • Ușor cu victimizarea pe scări

  12 martie 2019

  Săptămâna trecută, Biroul Electoral Central constituit în vederea alegerilor europarlamentare din 26 mai a anunțat că respinge protocolul de constituire a alianței electorale „Alianța 2020 USR PLUS“. În aceeași zi, […]

 • De la ciuma roșie la Toader în bleumarin

  5 martie 2019

  În vreme ce politicienii români se joacă de-a Cuba Libre pe banii noștri, întorcînd ciorapul istoriei pe dos, adică băgîndu-le rușilor rachetele americane în coaste ca să-i mai creasă lui […]

 • Bullying Romania

  5 martie 2019

  Țara în care trăim a făcut școala primară în comunism și gimnaziul în democrația originală a lui Ion Iliescu. În 2007 a reușit la un liceu european, unde a întîmpinat […]

romania100