Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre furtul din casa lui Niculae Bădălău

Zoom Cele mai importante știri despre furtul din casa lui Niculae Bădălău

Vestea proastă e că hoții i-au furat arma lui Bădălău Vestea și mai proastă e că pe Rădulescu Mitralieră i l-au lăsat.

Bădălău s-a declarat foarte dezamăgit de eveniment în prima sa declarație publică: “Stimați colegi, păi, dacă nici măcar între noi nu mai avem onoare…”

Ancheta Poliției a demonstrat că nu e nimic anormal să-ți intre hoții în casă și tu, locatarul, să nu auzi nimic. Așa se întîmplă de obicei cînd ai dormitorul și camera de valori în cartiere diferite.

Soții Bădălău au declarat că parola de la camera de valori era “Sesam, deschide-te!”. Poliția are deja un cerc de 40 de suspecți.

Lipsă de profesionalism: primul agent constatator a început să rîdă isteric cînd, la întrebarea despre cum au acționat spărgătorii, Bădălău a răspuns nervos: “Noaptea, ca hoții!”.

Traian Băsescu: “E o prostie să te bazezi pe pistol. Eu, de exemplu, am învățat să mă apăr singur. Dacă sînt atacat, mă fac imediat praștie!”

După ce Bădălău a recunoscut că i s-au furat aur și diamante în valoare de 25.000 de euro, mai mulți colegi din PSD i-au trimis mesaje de susținere: “Săracu’ de tine!”.

După știrea despre jaf, președintele Klaus Iohannis a avut nopțile bîntuite de același coșmar în care hoții îi furau faianța din baie, gresia din bucătărie și chiriașii din imobilele dobîndite din salariul de profesor.

E dezamăgitor că presa românească n-a rezonat deloc la drama bietului om politic, preferînd titluri răuvoitoare de tip “Bădălău a rămas fără pistol și bijuterii” în locul abordărilor mai apropiate uman. Să fi scris, măcar un ziar, “Nicu strigă hoții!”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Piesă neterminată pentru o Europă mecanică

  15 ianuarie 2019

  La Ateneul Român, floarea politichiei bruxeleze s-a ridicat condescendentă la suprafața borșului de tărîțe dîmbovițean intrat oficial în fermentația iluzoriei președinții rotative a UE. În realitate, singurul român care chiar […]

 • Tusk și vocea României

  15 ianuarie 2019

  Discursul lui Donald Tusk de la Ateneu n-a fost doar un episod de marketing personal, ci și o concluzie amară pentru clasa noastră politică, mică de statură, mută și surdă, […]

 • Oastea femeilor pesediste

  15 ianuarie 2019

  Lavinia Șandru n-a stat mult cu limba pe bară. Are de muncă la TVR. Dar acum patru ani de zile, pe-atunci doamna Vâlcov, Lavinia a pus, în ipostaza sa de […]

 • Dragnea ca felul întîi, felul doi și desert

  8 ianuarie 2019

  Necrofagii care au devenit dependenți de cadavrul politic al lui Liviu Dragnea au nevoie urgentă de nutriționiști care să le diversifice meniul, cu atît mai mult cu cît, anunțîndu-și cadidatura […]

 • Anul violenței

  8 ianuarie 2019

  La fiecare pas pe care-l face, Klaus Iohannis pare să întindă sfoara nebuniei. Amînă, respinge, refuză. Două ministere n-au miniștri, opt ambasade n-au ambasadori, zeci de procurori stau pe bară […]

romania100