Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre începutul de an școlar

Zoom Cele mai importante știri despre începutul de an școlar

Klaus Iohannis a declarat melancolic în timpul ceremoniei de deschidere: “Mă bucur să văd atîția elevi și atîția părinți care se bucură de acest eveniment frumos. Dar mă și întristez puțin. Vă dați seama, atîția oameni cărora nu mai pot să le dau o carte de vizită cu textul «Klaus Werner Iohannis, dau meditații la fizică, pun gresie și faianță, tencuiesc băi și bucătării». Ghinion!”.

Viorica Dăncilă: “Îmi aduc aminte cu plăcere de cei opt ani de liceu pe care i-am făcut. Și i-am făcut direct ca profesoară, pentru că am fost ambițioasă de mică. Cînd i-am spus asta regelui Spaniei, Măria Sa și-a făcut cruce foarte impresionat.”

Liviu Pop, fost ministru al Educației: “40% din absolvenții școlii românești sînt analfabeți funcțional. Deci, copii, țineți-vă de școală, e primul pas din cariera de ministru!”

Mai mulți ultrași anti-PSD au ținut să marcheze debutul anului școlar cu un protest masiv contra asistaților social fără dinți în gură. Prin urmare, au pichetat o școală primară unde elevii primeau alocație de la stat și zîmbeau știrb pentru că-și pierduseră dințișorii de lapte.

Sebastian Cucoș, fost șef al Jandarmeriei: “Mergeți la școală, pentru că știința bate întotdeauna neștiința, așa cum jandarmul bate protestatarul.”

Traian Băsescu: “Mă bucuram în fiecare an cînd începea școala pentru că eram înscris la un liceu foarte bun. Avea două baruri la nici 50 de metri de intrare și un chioșc de unde luam țigări la bucată.”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100