Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre RADET

Zoom Cele mai importante știri despre RADET

Bucureșteanul gospodar își face vara centrală și iarna car. Un car mare, în care să încarce toată conducerea RADET și s-o răstoarne înapoi în Caracal.

Cetățenii condamnați la RADET nu vor fi luați prin surprindere: dacă le e un pic frig, mai pun o pătură pe ei. Și dacă le e cu adevărat frig, pun una și pe calorifer.

De cîte ori vorbește despre RADET, Gabriela Firea are un mic tremur în voce. Bucureștenilor le rămîne tremurul din tot restul corpului.

Spicuim din ghidul RADET “Cum recunoaștem apa caldă”: nu este adevărat că apa caldă are aceeași tempratură ca apa rece. Apa caldă este marginal mai rece datorită particulelor de rugină oferite populației fără nici un cost suplimentar.

Dialog între doi vecini care se dușmănesc de zeci de ani: “Arză-te-ar focul, vecine!” “Mulțumesc, vecine, nu credeam că îți pasă cu adevărat! Arză-te-ar focul și pe tine!” Amîndoi se îmbrățișează plini de bucuria regăsirii. “Vecine, nu mai plînge de fericire, că înghețăm ca proștii!”

Nu mai comentați răutăcioși că nu e normal ca unii să beneficieze de ajutoare la încălzire. La cît de reci sînt țevile, singurul ajutor vine de la încălzirea globală.

RADET a ținut să infirme zvonurile răuvoitoare despre vechimea conductelor: “Nu este adevărat că pe conductele noastre s-a semnat ciobanul Bucur în tinerețe. Și, oricum, pe Bucur nu-l chema și Imperator Traianus”.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Avariile apar din cauza conductelor de apa calda, care iarna se infunda cu apa rece.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un vaccin la îndemîna oricui

  24 noiembrie 2020

  Patriarhii ortodocși care și-au dat singuri cu cădelnița-n coaie după ce au afirmat că virusul liliacului chinezesc, nefiind creștin, nu are ce căuta în biserică au acum un bun prilej […]

 • Pfizer președinte

  24 noiembrie 2020

  Nu mai sînt paturi la ATI. O spun medicii, o spune presa, o spun pacienții care se agață de viață pe holuri. Ba sînt, spun Orban și Tătaru, care nu […]

 • Cățeii pandemiei

  24 noiembrie 2020

  S-au umplut orașele, în principal, de căței, de obicei de talie mică, abandonați. Mulți sunt câini din acele rase incerte, pe care, pe întuneric, i-au putea confunda cu o pisică, […]

 • Împărat și proletar (Scrisoarea a IV-a, către prieteni)

  17 noiembrie 2020

  Străbunica mea Iulica Bonțideanu, greco-catolică din comuna Soareș, de lîngă Bobîlna, care a dormit toată viața cu capul pe Biblie pînă la vîrsta de 101 ani, avea obiceiul de a […]

 • Poporul fără ardere internă

  17 noiembrie 2020

  Iohannis a risipit un mandat de cinci ani învățînd să citească din prompter și numărînd plopii de două ori pe săptămînă pe drumul spre Sibiu, dar putea să recupereze în […]