Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri despre RADET

Zoom Cele mai importante știri despre RADET

Bucureșteanul gospodar își face vara centrală și iarna car. Un car mare, în care să încarce toată conducerea RADET și s-o răstoarne înapoi în Caracal.

Cetățenii condamnați la RADET nu vor fi luați prin surprindere: dacă le e un pic frig, mai pun o pătură pe ei. Și dacă le e cu adevărat frig, pun una și pe calorifer.

De cîte ori vorbește despre RADET, Gabriela Firea are un mic tremur în voce. Bucureștenilor le rămîne tremurul din tot restul corpului.

Spicuim din ghidul RADET “Cum recunoaștem apa caldă”: nu este adevărat că apa caldă are aceeași tempratură ca apa rece. Apa caldă este marginal mai rece datorită particulelor de rugină oferite populației fără nici un cost suplimentar.

Dialog între doi vecini care se dușmănesc de zeci de ani: “Arză-te-ar focul, vecine!” “Mulțumesc, vecine, nu credeam că îți pasă cu adevărat! Arză-te-ar focul și pe tine!” Amîndoi se îmbrățișează plini de bucuria regăsirii. “Vecine, nu mai plînge de fericire, că înghețăm ca proștii!”

Nu mai comentați răutăcioși că nu e normal ca unii să beneficieze de ajutoare la încălzire. La cît de reci sînt țevile, singurul ajutor vine de la încălzirea globală.

RADET a ținut să infirme zvonurile răuvoitoare despre vechimea conductelor: “Nu este adevărat că pe conductele noastre s-a semnat ciobanul Bucur în tinerețe. Și, oricum, pe Bucur nu-l chema și Imperator Traianus”.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Avariile apar din cauza conductelor de apa calda, care iarna se infunda cu apa rece.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]