Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante știri din Vama Veche

Zoom Cele mai importante știri din Vama Veche

Klaus Iohannis: “Am privit cu atenție și îngrijorare cum tinerii noștri se aruncă inconștient în apă fără să-și aplice în prealabil straturi groase de cremă de protecție. Sînt oare singurul om din țară care realizează efectele devastatoare pe care le au nisipul și apa sărată asupra circuitelor și rulmenților din organism? Asta ca să nu mai spun că și-ar putea rupe și antenele la cum se aruncă în apă, așa cum am pățit eu în ’82, la Cap Aurora.”

Traian Băsescu: “Ce modă tîmpită, auzi, să vii la mare în week-end ca să te îmbeți ca porcul! Nu înțeleg tînăra generație. Eu, la vîrsta lor, stăteam pe mare cel puțin cîteva săptămîni!”

Gabriela Firea: “E mult mai simplu să fii primar în Vama Veche decît București. Păi, dacă și noi am avea tineri corporatiști care ies să se îmbete în fiecare week-end, n-am intra în faliment niciodată!”

Viorica Dăncilă a fost încurajată să facă două congrese PSD, unul la Sinaia și unul la Vama Veche, reunite sub sloganul “VD la munte și la mare”. Pentru că sloganul are rezonanță, pentru că românilor le plac comediile și, mai ales, pentru că și originalele se terminau cu pîrnaie pentru cel puțin jumătate din actori.

Călin Popescu Tăriceanu a încercat să intre în vorbă cu mai multe domnișoare, dar toate l-au întrebat de la obraz: “Tataie, cauți să te însori sau vrei să adopți o nepoțică?”.

Rareș Bogdan și-a impresionat fanii apărînd pe plajă în singurul slip cu papion și batistuță.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale