Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante urmări produse de alegeri în PSD

Zoom Cele mai importante urmări produse de alegeri în PSD

Adrian Năstase, vînător fiind, a încercat să se împuște înainte de încarcerare. Supușii lui Liviu Dragnea din Alexandria au făcut un lanț uman în fața palatului și au scandat: “Faraoane, nu te mumifica!”.

Fostul primar al Constanței a fost adus în România. Ar fi de prost gust să spunem că Mazăre a intrat la conservă?

Nu vă mai felicitați atîta că votul vostru l-a trimis pe Dragnea la pușcărie. Era clar că PSD picăîn bot la alegeri de cînd au murit Night King și toți supușii lui nemorți în episodul 3 din Game of Thrones.

Ion Iliescu către români: “PSD v-a pus pe listă cei mai antipatici ipochimeni, doar-doar vă va convinge să-i trimiteți la Bruxelles și să scăpați de ei. Și voi ați votat altceva. Prostănacilor!”

După ce votul românilor l-a mazilit pe Dragnea, în fruntea PSD a ajuns Viorica Dăncilă. Numai niște români dădeau jos Ciuma Roșie ca s-o schimbe cu Ciuma Viorie.

Deși rezultatul alegerilor a fost dezastruos pentru partid, liderii PSD încearcă să mimeze indiferența. Ba cei mai aprigi dintre ei le-au spus contestatarilor de la obraz: “Nu ne-au votat românii? Ne doare-n Codrin!”.

Acum, la final, să rezumăm, că poate v-a luat bucuria mințile și ați uitat: în România, de alegeri, partidele înving, alegătorii înfrîng.

1 comentariu

 1. #1

  “Fostul primar al Constanței a fost adus în România. Ar fi de prost gust să spunem că Mazăre a intrat la conservă?”

  Nu, nu ar fi: când o spuneți dumneavoastră, în Cațavencii, e o glumă. Una bună, cât mă privește, căci am zâmbit. Când Reprezentanța Comisiei Europene publică, în acest context, o statistică a importurilor de mazăre din Madagascar, atunci e o nesimțire care descalifică.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]