Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante urmări produse de alegeri în PSD

Zoom Cele mai importante urmări produse de alegeri în PSD

Adrian Năstase, vînător fiind, a încercat să se împuște înainte de încarcerare. Supușii lui Liviu Dragnea din Alexandria au făcut un lanț uman în fața palatului și au scandat: “Faraoane, nu te mumifica!”.

Fostul primar al Constanței a fost adus în România. Ar fi de prost gust să spunem că Mazăre a intrat la conservă?

Nu vă mai felicitați atîta că votul vostru l-a trimis pe Dragnea la pușcărie. Era clar că PSD picăîn bot la alegeri de cînd au murit Night King și toți supușii lui nemorți în episodul 3 din Game of Thrones.

Ion Iliescu către români: “PSD v-a pus pe listă cei mai antipatici ipochimeni, doar-doar vă va convinge să-i trimiteți la Bruxelles și să scăpați de ei. Și voi ați votat altceva. Prostănacilor!”

După ce votul românilor l-a mazilit pe Dragnea, în fruntea PSD a ajuns Viorica Dăncilă. Numai niște români dădeau jos Ciuma Roșie ca s-o schimbe cu Ciuma Viorie.

Deși rezultatul alegerilor a fost dezastruos pentru partid, liderii PSD încearcă să mimeze indiferența. Ba cei mai aprigi dintre ei le-au spus contestatarilor de la obraz: “Nu ne-au votat românii? Ne doare-n Codrin!”.

Acum, la final, să rezumăm, că poate v-a luat bucuria mințile și ați uitat: în România, de alegeri, partidele înving, alegătorii înfrîng.

1 comentariu

 1. #1

  “Fostul primar al Constanței a fost adus în România. Ar fi de prost gust să spunem că Mazăre a intrat la conservă?”

  Nu, nu ar fi: când o spuneți dumneavoastră, în Cațavencii, e o glumă. Una bună, cât mă privește, căci am zâmbit. Când Reprezentanța Comisiei Europene publică, în acest context, o statistică a importurilor de mazăre din Madagascar, atunci e o nesimțire care descalifică.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]