Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai importante urmări produse de alegeri în PSD

Zoom Cele mai importante urmări produse de alegeri în PSD

Adrian Năstase, vînător fiind, a încercat să se împuște înainte de încarcerare. Supușii lui Liviu Dragnea din Alexandria au făcut un lanț uman în fața palatului și au scandat: “Faraoane, nu te mumifica!”.

Fostul primar al Constanței a fost adus în România. Ar fi de prost gust să spunem că Mazăre a intrat la conservă?

Nu vă mai felicitați atîta că votul vostru l-a trimis pe Dragnea la pușcărie. Era clar că PSD picăîn bot la alegeri de cînd au murit Night King și toți supușii lui nemorți în episodul 3 din Game of Thrones.

Ion Iliescu către români: “PSD v-a pus pe listă cei mai antipatici ipochimeni, doar-doar vă va convinge să-i trimiteți la Bruxelles și să scăpați de ei. Și voi ați votat altceva. Prostănacilor!”

După ce votul românilor l-a mazilit pe Dragnea, în fruntea PSD a ajuns Viorica Dăncilă. Numai niște români dădeau jos Ciuma Roșie ca s-o schimbe cu Ciuma Viorie.

Deși rezultatul alegerilor a fost dezastruos pentru partid, liderii PSD încearcă să mimeze indiferența. Ba cei mai aprigi dintre ei le-au spus contestatarilor de la obraz: “Nu ne-au votat românii? Ne doare-n Codrin!”.

Acum, la final, să rezumăm, că poate v-a luat bucuria mințile și ați uitat: în România, de alegeri, partidele înving, alegătorii înfrîng.

1 comentariu

 1. #1

  “Fostul primar al Constanței a fost adus în România. Ar fi de prost gust să spunem că Mazăre a intrat la conservă?”

  Nu, nu ar fi: când o spuneți dumneavoastră, în Cațavencii, e o glumă. Una bună, cât mă privește, căci am zâmbit. Când Reprezentanța Comisiei Europene publică, în acest context, o statistică a importurilor de mazăre din Madagascar, atunci e o nesimțire care descalifică.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]