Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Cele mai șocante știri despre valul de vreme siberiană care a lovit România

Zoom Cele mai șocante știri despre valul de vreme siberiană care a lovit România

Lucian Mîndruță s-a declarat revoltat de decizia autorităților de a închide școlile. “Este încă o încercare a PSD de a ține România în bezna ignoranței. Rușine acestui guvern care, după ce a transformat educația într-o glumă proastă, acum o și reduce!”.

Mai mulți elevi de gimnaziu i-au dat dreptate cunoscutului comentator de Facebook. “Noi vrem la școală!”, au scris ei hotărît, precizînd foarte clar că învață în clădiri proaspăt renovate, moderne, în care nu există riscul să răcească atunci cînd fac sex în toaletă.

Dacă vă întrebați cît rău au făcut guvernările post-decembriste României, iată: sîntem atît de înapoiați, că iarna vine abia în primăvară.

Mai mulți mecanici CFR au fost surprinși claxonînd nervoși rafale indolente de vînt care îi depășeau pe sectoarele de mare viteză, bătînd cu 45-55 km/h.

“Să ai gheață pe stradă nu e o problemă”, a declarat Traian Băsescu. “Problemă e să nu ai un pahar și măcar două-trei sticle.”

Mai mulți meteorologi de opoziție susțin că și vremea proastă tot din Videle vine.

Drept răspuns, meteorologii Puterii au declarat că Guvernul Dăncilă susține drepturile femeii ca persoană non-umană.

După ce mai mulți adepți ai teoriei conspirației au postat pe Facebook poze neclare în care o creatură similară lui Yeti este văzută în fața Guvernului, Viorica Dăncilă a fost nevoită să recunoască: “Da, am venit la birou cu haină de blană de bun gust!”.

Guvernul este foarte mulțumit de starea vremii, pentru că oamenii sînt obligați să stea în case în loc să iasă la proteste. Nu-i nimic, ies oamenii la primăvară. Și atunci ies direct cu toporași în mînă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]