Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Clanurile de interlopi, amenințate cu extincția din cauza braconajului pentru ceafă

Zoom Clanurile de interlopi, amenințate cu extincția din cauza braconajului pentru ceafă

Mai multe grupări infracționale s-au adunat speriate în fața sediului Poliției Capitalei și cer să fie protejate de urgență. Deși agenții au acționat prompt și le-au împărțit tuturor prezervative, interlopii plîng isteric și refuză să părăsească zona.

„Am ajuns pe culmile disperării”, exclamă printre lacrimi Ananas Gypsanu, de profesie tîlhăritor-violator. „Acum, după sărbători, am devenit victimele unor chelneri veroși, care ne vînează pentru ceafa noastră groasă. Ne momesc cu mîrșăvie pe străduțe întunecate, ne sedează și, cînd ne trezim, ne dăm seamă că viața noastră profesională e terminată.” De ce? „Păi cum să mai fii interlop după așa ceva? Fără ceafă ești doar un chelios cu gît subțire de tocilar.  Un prieten de-al meu din pîrnaie a rămas fără ceafă și, cînd s-a dus la o intervenție peste niște liceeni din Vitan, l-au confundat ăia cu un profesor de chimie. I-au lipit gumă de mestecat în cap, i-au dat capace, i-au scris porcării pe sabia ninja, ce să mai, a fost cumplit.”

De cealaltă parte, polițiștii susțin că vor depune, ca și pînă acum, toate eforturile pentru protejarea infractorilor și dau vina pe restricțiile legale: „Noi putem să intervenim doar dacă sînt braconieri amatori, care dau la interlop cu momeala de 10 lei. Le confiscăm undițele și aia e. Dar acum braconierii lucrează cu capcane – fie păpuși gonflabile deghizate în școlari cu iPhone 5, fie babe specialiste în penis captivus. Ele nu sînt prevăzute în lege și, deci, noi nu putem acționa. Singura soluție ar fi, momentan, să mutam clanurile afectate la muzeul Antipa, dar ne temem să nu fie împăiate de un angajat prea zelos”.

Exclusiv online
 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint