Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Dacă testele PISA le arată pisica, românii caută salvarea în medicină: schizofrenia salvează    România

Zoom Dacă testele PISA le arată pisica, românii caută salvarea în medicină: schizofrenia salvează    România

Cercetătorii australieni au descoperit că se contrazic cu cercetătorii britanici: primii susțin că posesorii de pisici au un risc mai ridicat de schizofrenie, în timp ce ultimii n-au găsit nici o legătură între cele două. În final, concluzia e pe undeva la mijloc: unele voci zic că da, altele zic că nu…

Din cauza unei greșeli făcute de un spital din Țara Galilor, o familie a incinerat o persoană necunoscută în locul rudei decedate. Evident, spitalul a reacționat prompt și și-a turnat cenușă-n cap. După care s-a descoperit că și cenușa aia provenea de la o persoană care trebuia dată altei familii.

Olaf Scholz sugerează că războiul din Ucraina ar putea dura pînă în 2025. Uite, nene, eficiență germană: la ăștia planul cincinal durează doar trei ani.

Mii de tone de sardine moarte au eşuat pe o plajă din nordul Japoniei din cauze necunoscute. Asta nu miroase-a bine.

În încercarea de a găsi un echilibru între libertatea de exprimare și securitatea națională, Danemarca a ajuns la un compromis și a adoptat un proiect de lege prin care arderea Coranului devine ilegală în locuri publice. Vă dați seama că asta e o invitație fățișă pentru ghiauri să pună Coranul în fața unei boxe cu manele…

Oamenii de ştiinţă din UE au decis că 2023 va fi cel mai cald an înregistrat vreodată. Bine, ei voiau de fapt să spună „Fraților, vine apocalipsa în februarie 2024!!!!!“, dar au zis să nu le strice oamenilor cheful de sărbători. Apropo, v-am spus că sărbătorile din 2023 vor fi cele mai mișto pe care le veți avea vreodată?

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint