Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Damful turcismelor

Zoom Damful turcismelor

Robert Turcescu își reia cariera, adică ce făcea înainte. Nu știm exact ce era ceea ce făcea, el a spus că era locotenent-colonel sub acoperire. Dar, na, poți crede un astfel de agregat? Chiar așa: „Am fost locotenent-colonel sub acoperire“. Unde putea să se ducă un astfel de impostor după plânsete și penibil, unde să mai mănânce o pâine? În politică. Acum se întoarce acolo unde făcea acopereală. Așa, vorba aia, dacă-l vezi, zici că e ca noi, ca oamenii.

Cumva, totul e plin de mizerie și greșit la acest individ: a intrat în politică în partidul regimului pe care l-a slujit cu clăbuci la bot. Adică, după ce și-a luat în direct de pe umeri mormanul de rahat al colaborării cu actuala Securitate, continuă pe drumul unui caracter încropit din resturi de vidanjă, merge în partidul unui colaborator la fosta Securitate. E ca și cum te-ai spovedi și de acolo pleci să te înrolezi în armata cecenă.

Când apare Turcescu, îmi amintesc că și Gheorghe Flutur suge mai departe la o carieră mizerabilă, o văd pe Roberta Anastase, care e deputat PNL, o văd pe Raluca Turcan, pe tremuriciul de Emil Boc, toată acea lume profund bolnavă, rea, cu bogății sfidătoare și slugi devotate, cu mult securism și puțin trai bun.

Când apare Turcescu, simt imediat miros de rahat.
Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

  1. #1

    „…cu mult securism și puțin trai bun.” Cum adica? Pai, nu toti astia put de trai bun?

  2. #2

    Pute pentru ca s-a bassit prea mult.

  3. #3

    Chiar! Dar in rest articolul e fara cusur, adica te enerveaza prin adevarul sau

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint